Sziasztok!
Én már majdnem mindegyiket kipróbáltam. Előbb-utóbb csípett, viszketett tőlük a hónaljam, sajnos allergiásabb, érzékenyebb lettem a sok mérgező vacaktól.
Ami tutira bejött: max 1-2 hétig pici szódabikarbónát a vizes tenyerembe szórok, azt kenem fel. Ez tuti 24 órás szagtalanító, de nem izzadásgátló.
Ami izzadásgátló is, abból csakis alumíniummentes golyósat használok, pl. Bionsen, ami kellemes illatú.
Ha keményebb edzésre megyek és véletlenül megvettem egy szuper műszálasabb divatos pólót, hónaljvédőt tapaszt ragasztok bele.
Szerintem, ha tehetitek ne használjatok olyan sok kemikáliát! Üdv - Ági
Kenős.
Kevésbé károsítja a környezetet, lévén nincs benne hajtógáz, és nem is olyan tömény. Van egy kellemes illata, ami lágyan érződik is, a parfümömmel együtt is jó páros. Spray használatakor szinte tilos a parfüm, mert elnyomja, vagy egyszerűen büdös lesz az összhatás, de egy lágy kenőssel megférnek együtt. Még különleges illata is lesz tőle az embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!