Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kenőss vagy fújós dezodort...

Kenőss vagy fújós dezodort használtok? Mi az oka?

Figyelt kérdés

2014. okt. 13. 09:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Fújósat használok, és az oka hogy használok az az, hogy izzadok...
2014. okt. 14. 20:10
 12/18 anonim ***** válasza:
Kenőset, a fújós nekem nem vált be. Az első amit megnézek, hogy lehetőleg alumíniummentes legyen, ez azért behatárolja a lehetőségeket. Jelenleg Bionsen 24 órás van, az szerintem elég jó.
2014. okt. 19. 08:50
 13/18 anonim válasza:

Sziasztok!

Én már majdnem mindegyiket kipróbáltam. Előbb-utóbb csípett, viszketett tőlük a hónaljam, sajnos allergiásabb, érzékenyebb lettem a sok mérgező vacaktól.

Ami tutira bejött: max 1-2 hétig pici szódabikarbónát a vizes tenyerembe szórok, azt kenem fel. Ez tuti 24 órás szagtalanító, de nem izzadásgátló.

Ami izzadásgátló is, abból csakis alumíniummentes golyósat használok, pl. Bionsen, ami kellemes illatú.

Ha keményebb edzésre megyek és véletlenül megvettem egy szuper műszálasabb divatos pólót, hónaljvédőt tapaszt ragasztok bele.

Szerintem, ha tehetitek ne használjatok olyan sok kemikáliát! Üdv - Ági

2014. okt. 19. 09:12
 14/18 anonim válasza:
Egyet értek az utolsó válaszolókkal: az alumíniumtartalmú izzadásgátlókat kerülni kell. Ha büdös az izzadságod, akkor a baktériumokat kell kordában tartani a hónaljad tájékán, ezt lehet pl. úgy, hogy teafaolajos szappannal, vagy sima szappannal és egy csepp teafaolajjal alaposan megmosod a hónaljadat reggel, utána valamilyen dezodorral (nem izzadásgátlóval) bekened. Vannak természetes dezodorok, fújósak és kenősek is. Általános szabály, hogy ha túl sok összetevője van, az már gáz. :) Szódabikarbóna és étkezési keményítő 1:1 arányú keveréke is jó, mert a keményítő felszívja a nedvességet, a szódabikarbóna megköti a szagokat.
2014. okt. 19. 16:48
 15/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! Nekem sokszor van, hogy behintőporozom a hónom alatt.
2014. okt. 19. 16:50
 16/18 Maki(da) válasza:

Kenős.

Kevésbé károsítja a környezetet, lévén nincs benne hajtógáz, és nem is olyan tömény. Van egy kellemes illata, ami lágyan érződik is, a parfümömmel együtt is jó páros. Spray használatakor szinte tilos a parfüm, mert elnyomja, vagy egyszerűen büdös lesz az összhatás, de egy lágy kenőssel megférnek együtt. Még különleges illata is lesz tőle az embernek.

2014. okt. 19. 20:27
 17/18 anonim válasza:
24 órás dezodor? Én naponta 1x 2x fürdök, arra lennék kíváncsi, a dezodor összeveszik-e a tusfürdőmmel, vagy ha ilyent használok, lehet, csak minden harmadik nap kellene fürödnöm? Remélem kitalálják az 1 hetes, vagy az 1 hónapos dezodort. A legtöbb ember reklámfüggő, ha azt írják a golyós illata 3 napi tart azt veszik meg, és persze, jobb esetben minden este lemossák
2014. okt. 20. 09:58
 18/18 anonim válasza:
Na még annyit, amikor kitalálták a 2 pengés borotvát, tudtam, hogy jönni fog a 3-4-5 pengés és itt határ a csillagos ég. Ez most nem komoly: várom a bifidus-essenzises 12 pengés borotvát
2014. okt. 20. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!