Titeket nem idegesít az amikor láttok valakit az utcán vagy a buszon és a mobilját tök céltalanul szorongatja a kezében?
Nem hallgat rajta zenét, nem netezik, nem játszik rajta, van akin látszik, hogy még csak hívást sem vár.
Pedig van zsebe, van táskája de mégis a kezében hurcolássza.
Manapság már nem divat egy telóval villogni, mint régen.
Mire jó ez?
Én őszintén bevallom neked, én is ebbe a típusba tartozom, és meg tudom mondani, miért van így. Először is, félek, hogy elhagyom. Próbáltam már táskában/zsebben hordani, mondjuk ilyen sittesekkel tömött villamosokon, mert a kezemből tényleg könnyebben kikapják, de kb percenként a szívemhez kaptam, mikor nem láttam hol van. Nem az ára miatt vigyázok rá ennyire, átlagos darab, hanem mert minden határidő, figyelmeztetés, tennivaló, random gondolatok (szoktam írni), meg úgy gyakorlatilag a fél életem újraélhető emlékei egy helyen vannak összegyűjtve a mobilon. A másik meg hogy állandóan beszélgetek rajta, és hülyeség lenne minden pittyegés után zsebre tenni, és percenként előhalászni.
Bocsi hogy ilyen hosszú lett. Nekem erre jó. :)
11.
Na, ez egy normális válasz. Ment a zöld mancs. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!