Párkapcsolatban hogyan viselkedik egy aszexuális férfi?
Gyanús, hogy a párom aszexuális...nem részletezném, ha nem gond, nem őt jöttem kibeszélni.
Az érdekel, hogy egy aszexuális férfi hogyan viselkedik, ha szexre kerül a sor? Kerül-e egyáltalán? Vagy igyekszik mindig valami kifogást találni, csak hogy ne kelljen szexelni a párjával?
Igen, pont ez mondtam, hogy a baj, hogy nem vagy r***.
Irigylem a kis buksidat, hogy ezt szűrted le a kommentemből.
Amúgy létezik bármiféle kutatás ahol X számú magát aszexuálisnak valló embert vizsgáltak, hogy ők ilyenek vagy ezt valami szervi/lelki elváltozás okozza?
Ok, az feltűnt utolsó, hogy pont nem a kérdésre válaszoltál?
Köszönöm a sok privát üzit, amiben tanácsot, biztatást és ajánlatokat kaptam :) Nagyon kedvesek vagytok, ám ez utóbbiakkal nem élnék.
Ha valami elromlik, inkább megjavítom, nem veszek újat. Ez a kapcsolatomra is igaz. Előbb megpróbálok még egy-két dolgot. Ha nem megy...azzal majd akkor foglalkozom, ha már ott leszek. "Majd holnap gondolkodom rajta" ahogy Scarlett mondaná.
Mégegyszer köszi a válaszokat, üziket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!