Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan hamisítsam meg a...

Hogyan hamisítsam meg a gyermek koromról az emlék képeket?

Figyelt kérdés

Hogyan tehetném ezt? Nagyon szeretnék más képeket és más élményeket hamisítani emléknek, mert a székhez való lekötözés, és a hideg zuhany alá való berángatás nagyon nem jó élményként maradt meg bennem.

Vágyom arra, hogy pl: Édesapám nadrág szíjjal való verés helyére, egy fagyizós délután kerüljön. Vagy mikor molesztált, arra a pontra egy séta kerüljön, kora őszi időben egy játszótéren.

Szeretnék ezekben hinni, és elhinni, bevésni megmaradt emlékeim közé, azt hogy szeretett az édesanyám édesapám.

Hamisítanék, de hogyan lehetséges?

Szeretném meg köszönni a kulturált válaszokat.

2014. okt. 5. 18:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudod meghamisítani.

Nem tudom, hány éves vagy, de nekem még mindig előjönnek az "emlékek". Pedig közel vagyok a 60 évhez.

Múltunk része. Emlékeinkben, zsigereinkben, minden testrészünkben benne élnek.

2014. okt. 5. 18:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Mondogasd magadba, hogy ilyen nem történt. Képzeld el azt hogy fagyiztatok, meg mindent megkaptál szüleidtől sosem bántottak. Amikor meg előjönne a valóság mondogasd megint magadba, hogy ilyen nem történt. Ez a kérdés is csak a képzeleted szüleménye, unatkoztál ezért kiírtál egy ilyen valóságalap nélküli kérdést.
2014. okt. 5. 18:58
 3/4 anonim ***** válasza:
szerintem neked inkább egy jó pszichológus kéne, aki segít ezeket feldolgozni, nem az emlékek 'hamisítása'. ami megtörtént, az megtörtént, változtatni már nem tudsz rajta, de próbáld meg túltenni magad a múlton.
2014. okt. 5. 19:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem emlék hamisítás kell neked hanem pszichiáter.
2014. okt. 5. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!