Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Jobb meghalni valamiért mint...

Jobb meghalni valamiért mint a semmiért élni?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok erről?
2014. okt. 5. 14:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
10-es, igen. Miért pont őt hoztad fel, talán most tanulsz épp róla?
2014. okt. 5. 14:50
 12/19 anonim ***** válasza:
56%

Petőfi képmutató volt. Háborúról és forradalomról énekelt, de többször kilépett a seregből, mert elment a kedve,nem bírta a halottak látványát.

Aztán civilként berohant a segesvári csata áradatába,csak azért,mert ő magát hősnek írta le a dalaiba, és az is akart lenni.

2014. okt. 5. 15:18
 13/19 anonim ***** válasza:
60%
Miért te nem vagy képmutató? Elmész tartalékosnak, de nem jelent számodra semmit a haza.
2014. okt. 5. 15:21
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy van bárki is, aki a semmiért élne. Úgy hiszem minden ember életének célja, rendeltetése van. Van, akinek talán az, hogy úgy végezze be, hogy odaadja az életét egy ügyért és másokért. Van akinek pedig az, hogy akár csak 20 év múlva és talán csak egy oyan mondatot is mondjon, vagy olyasmit (bármit) tegyen, amivel valaki másnak használ, valakinek segít.
2014. okt. 5. 16:19
 15/19 anonim ***** válasza:

Rambo is megmondta

"Élj hiába, vagy haj meg, hogyha kell!"

2014. okt. 5. 18:44
 16/19 piriiiiii ***** válasza:
Nem, nem azért pont őt hoztam fel. Hanem azért, mert bár én nem áldoznám semmiért és senkiért az életemet, Petőfit becsülöm azért, hogy meghalt a hazájáért.
2014. okt. 5. 22:24
 17/19 piriiiiii ***** válasza:
Banditos, személyesen is ismerted Petőfit?...
2014. okt. 5. 22:25
 18/19 piriiiiii ***** válasza:
Mindegy, az a lényeg, hogy a haza és a szabadság csak akkor idióta eszme, ha az illető is idióta, aki idiótának gondolja... Remélem érthető a gonosz utalás...
2014. okt. 5. 22:26
 19/19 jaydee ***** válasza:
Értelmetlen meghalni bármiért is, nem tudod, hogy mi jön utána. Pl. én az exemmel tőltött 3 év alatt végig úgy éreztem, képes lennék szemrebbenés nélkűl eldobni az életmet, ha róla lenne szó. Mit is mondjak, örülök utólag, hogy úgymond nem lettem "helyzetbe hozva" :)
2014. okt. 5. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!