Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Furcsa ha élőként gondolok a...

Furcsa ha élőként gondolok a plüssmacimra?

Figyelt kérdés
akarhogy probalkozok keptelen vagyok arra hogy csak egy targykent banjak vele. olyan erzes mintha tenyleg elne.
2014. okt. 4. 22:21
 1/9 anonim ***** válasza:
adj neki egy puszit:)
2014. okt. 4. 22:21
 2/9 anonim ***** válasza:
44%
En is mindig beszelek a pluss csacsimhoz,de ettol fuggetlenul nem gondolom h el:-)))De ettol ne erezd rosszul magad,szerintem valahol mindenannyian beszelgetunk a pluss allatainkkal fuggetlenul attol h hany evesek vagyunk:-)))
2014. okt. 4. 22:28
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
bolond vagy, dili házban a helyed
2014. okt. 4. 22:34
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz. Én a gitáromhoz beszélek néha, de csak akkor, ha kettesben vagyunk :D
2014. okt. 4. 22:59
 5/9 anonim ***** válasza:
Te vagy az, Mark Wahlberg?
2014. okt. 5. 02:36
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Régen egy ezermester lehet, hogy díszesre faragta a szerszámai nyelét, mert tudta, hogy azt fogja használni még ötven év múlva is. Kolumbusz idejében a tengerészek még élőlénynek tartották a hajót, mert attól függött az életük. De szerintem ma sokan hasonlóan tekintenek az autójukra, vagy valamilyen becses tárgyukra (mint a gitár), számomra ez abszolút érthető.

Inkább a tömegtermelés az, ami halott, eldobható tárggyá degradálta mindazt, ami rajtunk keresztül mind élhetne a környezetünkben.

2014. okt. 5. 06:10
 7/9 anonim ***** válasza:

Én 4 éves koromban kaptam egy plüsskutyát. De egy ilyen jó méreteset. Most 15 vagyok, és még mindig megvan, sőt Vele alszom. Szerintem a síromban is ott lesz mellettem...

Egyszer egyik barátnőmmel olyat játszottunk, hogy ő volt a gonosz, nekem pedig meg kellett mentenem a plüsst tőle. És ő játékból elvágta a nyakát, én pedig sírvafakadtam, és vittem apunak a kutyát, hogy szegény meghalt.

A Toy Story után pedig nagyon sokáig meg voltam győződve arról, hogy a játékok tényleg élnek :D

2014. okt. 5. 18:57
 8/9 anonim ***** válasza:

É nem szoktam betakarni a plüssömet, mert bennem van az érzés, hogy megfulladhat...

21 éves vagyok...

2014. okt. 5. 21:37
 9/9 anonim ***** válasza:

Macikhoz nem értek, de a plüssnyulaim biztos, hogy érző lények.

38 N

2014. okt. 16. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!