Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kinek mi a legfőbb kapaszkodój...

Kinek mi a legfőbb kapaszkodója az életben?

Figyelt kérdés

Pl nálam az egészségi állapotom az elmúlt években szétszedte az életem, 0 fiatalság, 0 barát, semmi. (Ez már nem is zavar,nem fontos, nem is lesz, mert rátaláltam hogy egyedül hogy legyek boldog máshogy.) Az egyetlen kapaszkodóm, hogy nemsokára lediplomázok bme-n, nyelvtudás már van, szóval megyek külföldre dolgozni, van jó jövőképem, és rengeteg tervem, elképzelésem hogy fogok később élni. De ha a tanulmányaim bedőlnének el nem tudnám képzelni mi lenne velem, kb csak ettől függök.

Nektek mi jelent hasonlót? Gondolom sokaknak inkább valami élettárs, stb

2014. okt. 3. 00:53
 1/3 anonim ***** válasza:

nekem az edzés.

egyszer volt egy komolyabb sérülésem és azt hittem itt a világ vége pont e miatt,hogy ez a viszonyítási pontom.

de a sérülésből adódóan megismertem más sportágakat és pont fordítva történt mint gondoltam,sokkal több lehetőséget és élményt találtam így,mintha az alap sportágamban maradtam volna aminek a komolyabb végzésére már nem volt alkalmas a testem.

az edzés velem volt ha csóró voltam,ha gazdag,ha volt nőm ha magányos voltam,ha sérült,ha egészséges,mindig minden helyzetben és állapotban lehet edzeni,fejleszteni,elfoglalni magam.

2014. okt. 3. 01:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem 1-2 munkatárs, akire fel tudok nézni. Semmi más:(.
2014. okt. 3. 06:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem az álmaim, amiket el szeretnék érni. És mivel ez belülről jön, és nem külső tényezőktől függök, sokkal jobban érzem így magam.
2014. okt. 3. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!