Kinek mi a legfőbb kapaszkodója az életben?
Pl nálam az egészségi állapotom az elmúlt években szétszedte az életem, 0 fiatalság, 0 barát, semmi. (Ez már nem is zavar,nem fontos, nem is lesz, mert rátaláltam hogy egyedül hogy legyek boldog máshogy.) Az egyetlen kapaszkodóm, hogy nemsokára lediplomázok bme-n, nyelvtudás már van, szóval megyek külföldre dolgozni, van jó jövőképem, és rengeteg tervem, elképzelésem hogy fogok később élni. De ha a tanulmányaim bedőlnének el nem tudnám képzelni mi lenne velem, kb csak ettől függök.
Nektek mi jelent hasonlót? Gondolom sokaknak inkább valami élettárs, stb
nekem az edzés.
egyszer volt egy komolyabb sérülésem és azt hittem itt a világ vége pont e miatt,hogy ez a viszonyítási pontom.
de a sérülésből adódóan megismertem más sportágakat és pont fordítva történt mint gondoltam,sokkal több lehetőséget és élményt találtam így,mintha az alap sportágamban maradtam volna aminek a komolyabb végzésére már nem volt alkalmas a testem.
az edzés velem volt ha csóró voltam,ha gazdag,ha volt nőm ha magányos voltam,ha sérült,ha egészséges,mindig minden helyzetben és állapotban lehet edzeni,fejleszteni,elfoglalni magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!