Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek 15évesen 169 cm...

Szerintetek 15évesen 169 cm nagyon alacsony/alacsony/átlagos? ( fiu )

Figyelt kérdés
( most lettem 15 éves ) 1 hete
2014. okt. 2. 12:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Még növésben vagy, de attól is függ, milyen életmódot élsz. Van, ami kifejezetten gátolja a növekedéshormonokat, és persze van, ami segíti a működésüket. Az is számít, hogy a családodban mi a jellemző, mit örököltél. Öcsém kb. ennyi idős volt, amikor elkezdett nagyon hirtelen megnyúlni. Egy év alatt magasabb lett nálam (én a nővére vagyok, 5 év van köztünk).
2014. dec. 21. 18:08
 12/13 anonim ***** válasza:

Hát szerintem inkább alacsony és az is előfordulhat, hogy már nem fogsz nőni... Legalábbis sokan mondják, hogy 15 éves koruk után nem igen nőttek. Én 15 éves koromra 171 Cm voltam és most 18 évesen 174 vagyok. Én alacsonynak tartom magam, a buszon, utcán is majdnem mindenki magasabb nálam, az osztályban (12.) 2 fiú van aki egy magas velem és 21 aki magasabb, de alacsonyabb nincs. A fiúk nagy többsége 180+cm, a legtöbben 184Cm-es ek.

Te viszont még nőhetsz, szóval ne dohányozz, egyél sok gyümölcsöt, sportolj, feküdj le időben- Egy szóval élj egészségesen.

2014. dec. 22. 17:20
 13/13 anonim válasza:
teljesen oké szerintem, nekem van osztálytársam, aki 15 évesen 165 cm volt kb, majd érettségi körül már szinte 180. a szüleid magassága fontos! melyikük milyen magas?
2015. febr. 14. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!