Miért vannak ezek az érzéseim?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 17 éves lány vagyok és sokszor érzem azt délutánonként,hogy "olyan rossz érzésem van" ... közérzetemre nagyon kihat,szomorú vagyok,és félek attól,hogy valami "baj" fog történni...:(
Nem tudom mitől lehet ez de nagyon rossz.
Mitől lehet ez? :s
2014. szept. 27. 18:04
2/9 A kérdező kommentje:
De mitől? :S
2014. szept. 27. 18:49
3/9 anonim válasza:
Szorongásnak általában lelki okai vannak, beszéld ki a problémáidat, már az is segíthet
5/9 reptoid tudós 2 válasza:
Attól van, hogy tanulás helyett netezel.
6/9 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem netezek tanulás helyett! jó tanuló vagyok gimnáziumba járok.....de ezzel a problémával nemtudok megküzdeni....és minden problémám kibeszélem de ez a furcsa érzés délutánonként mindig megvan tudat alatt.:SS:S
2014. szept. 28. 07:25
7/9 anonim válasza:
neked legalább nem esténként amitől nem tudsz elaludni..
nekem egyszerűen a semmiből jönnek elő ezek a gondolatok, hogy "valami baj lesz" akkor is ha előtte tök másra gondoltam, és ilyenkor persze mindig arra gondolok, hogy úristen bármikor meghalhat ez meg az, meg elkezdek aggódni össze vissza....
8/9 A kérdező kommentje:
nagyon rossz....
2014. szept. 30. 18:49
9/9 anonim válasza:
Próbáld meg lefoglalni magad valamivel ilyenkor szigorú korlátok között. Pl futsz vagy hasonló edzést végzel legalább fél órán át.
Mondjuk nekem a jóga vált be :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!