Mi a benyomásotok? Inkább őrült vagy csak nyitott a világra?
Jó bevallom ez én vagyok. :DDDD
minden nap mást szeretnék csinálni. egyik nap művész szeretnék lenni,másszor író, mindenféle nyelveket tanulok,meg szeretnék tanulni kínaiul írni,olvasó napokat tartok és egész nap csak olvasok, jodlizni tanulok fényképezek,Harry potter/Sherlock fan találkozókra járok,néha vers mániás vagyok... na igen szóval akkor egy ilyen emberről mi a véleményetek ? :DD
13/l
Szerintem ezzel nincs gond, előnyödre válhat , mert majd ebből sok hobby is kialakulhat.
Például az,hogy szereted a Formula-1-et, meg hasonlókat , nincs azzal semmi baj. ( Én gyerekkorom óta szeretem az F1-et,veterán autókat,motorokat, pedig már 19 éves lány vagyok)
Én például szeretnék bungee jumpingozni, japánul megtanulni, meg még ilyen apróságok, és én eddig nem éreztem úgy,hogy őrült lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!