Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyi borravalót adnátok?...

Mennyi borravalót adnátok? 1550-os pizza rendelés.

Figyelt kérdés
2014. szept. 23. 14:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Úgy, mint itt:

http://www.youtube.com/watch?v=2Bq1sDgI9Rc#t=291

Akár van rá pénz, akár nincs, meg tudom érteni, hogy legszívesebben nem adnál...

Azért, ha sokadszorra jön ki ugyanaz a futár, akinek nem adok, akkor elgondolkodnék azon, hogy legalább egyszer-egyszer adjak borravalót.

Mielőtt még valami gusztustalanságot művelne a pizzámmal. :)

2014. szept. 23. 16:05
 12/17 anonim válasza:
100%
min. 200 Ft-ot de akár többet is (ha gyorsan megérkezik). Egyébként ha valahonnan többször rendel az ember ott tudják kik a jó vagy rossz jattosak és aszerint viszik általában az ételt, értelemszerűen aki jobb jattot ad az általában gyorsabban meg is kapja a rendelését (egy volt pizzafutár).
2014. szept. 23. 16:38
 13/17 anonim ***** válasza:
34%
Apjuk faxát. Nekem se ad senki borravalót a 4 órás bérem mellé. Nem tudok belőle házhozszállítós pizzát venni, csak Pennys előrefagyasztottat. Ahol csak lehet bankkártyával fizetek, és nem ég a pofám egy csöppet sem.
2014. szept. 23. 17:18
 14/17 anonim ***** válasza:
52%
én nem szoktam borravalót adni, legfeljebb az a 10 forint amikor utalvánnyal fizetek és valamennyi 90 a pizza.
2014. szept. 23. 17:36
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

Borravalónak 10-15%-ot szokás adni, de én több dologtól is függővé teszem a dolgot. Számít, mennyi idő alatt hozza ki, meleg-e még a pizza (néha már a doboza is hideg...), mennyire udvarias a futár (ha csával köszön, nem díjazom...) és mennyi az idő.

Napközben nem nagyon szoktam nekik adni, este 7-8 óra után már csak nagyon gáz esetekben nem adok.

2014. szept. 23. 18:27
 16/17 anonim ***** válasza:
MInt mindig: 10%-ot.
2014. szept. 23. 18:37
 17/17 anonim ***** válasza:
16-os voltam: ha nagyon nem volna pénzem (voltak ilyen idők is), akkor egy 50-est, azaz felkerekíteném 1600-ra.
2014. szept. 23. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!