Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy fiú borotválja a nemi...

Egy fiú borotválja a nemi szörzetét vagy nem szükséges? Ciki ha nincs leborotválva?

Figyelt kérdés
2014. szept. 23. 07:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Ahogy neked kényelmes.

Nekem az tetszik, ha szőrös, max. legyen kicsit kiigazítva, ha nagyon bozontos.

2014. szept. 23. 12:10
 12/21 anonim ***** válasza:
53%

Én nő vagyok, és gusztustalannak tartom, ha szőrös. A rövid nem gáz, de ne legyen őserdő. És a hónalját is szedje. Az talán még gusztustalanabb, mint a nemi rész. Férjnél vagyok, ő is így gondolja, pedig közel sem meleg....

Szerintem meg nem az a meleg, aki szedi, hanem az az ősember, aki egyáltalán nem törődik vele. És inkább hat igénytelennek, mint férfiasnak...

2014. szept. 23. 12:38
 13/21 anonim ***** válasza:
48%

"És a hónalját is szedje. "

LOL :) szanalom, komolyan.

2014. szept. 23. 13:04
 14/21 anonim ***** válasza:
45%
Nem kell borotválni, sem vágni. Ez a média hatása, és sokan mennek a média után, mintha nem is lenne agyuk.
2014. szept. 23. 13:29
 15/21 anonim ***** válasza:
71%

Nő vagyok.

Nagy bondor szőrkupactól megijednék, meg valszeg undorodnék is. Ilyennel még nem találkoztam.

Szóval csupasz, vagy hosszabb-rövidebb borosta legyen.

2014. szept. 23. 13:32
 16/21 anonim ***** válasza:
39%

Nem mindig a média hatása. 14 vagy, de én is megigazítom. Ez saját döntés. Nekem így tetszik és bizony sokat számít, ha az ember napi háromszor kiveri.

A hónalját szedni szerintem is fura, de ha mindkettő félnek ez kell akkor csinálják.

2014. szept. 23. 13:32
 17/21 anonim ***** válasza:
71%

azért az érdekes, hogy engem (mint nőt) lepontoztok, pedig a többi nő is a csupasz-rövid mellett voksol, a pasik meg a bozont mellett... Na most akkor döntsétek el, kinek is akartok tetszeni ;)

De végülis igazatok van, tiszta guszta, ha a hónaljkutyáról csöpög az izzadtság...

2014. szept. 23. 14:59
 18/21 anonim ***** válasza:
23%

miert csopogne? magadnal vagy, draga?

Szerintem meg a borotvalt ferfitest a rohejes, mindig sikitofraszt kapok, ha latok egy borotvalt labu diszbu*it :)

Szorosseg es szorosseg kozott is van kulonbseg, azzal semmi bajom nincs ha valaki annyira szoros hogy nem lehet megkulonboztetni egy majomtol, akkor nyesse le.

De egy atlagos szorossegu ferfi nehogy mar borotvalkozzon tetotol talpig, meg ez legyen az elvaras :)

2014. szept. 23. 15:11
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Előző, senki nem írta hogy borotválkozz tetőtől talpig!
2014. szept. 23. 16:02
 20/21 anonim ***** válasza:
Ahogy jobban érzed, én pl leszedem a nemiszőrt is, hónalj szőrt is, has szőrt is, mert nekem így jó, nem büdös, higiénikus, és pont leszarom ki mit gondol erről, amúgy még nem találkoztam olyan lánnyal akit zavart volna a szőr hiánya, sőt...
2014. szept. 23. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!