Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Utcán / buszon / metrón ki...

Utcán / buszon / metrón ki miért szokta bámulni a többi embert?

Figyelt kérdés
Mondjuk engem nagyon idegesít, ha valaki sokáig bámul rám... néha szúrós szemekkel vissza is nézek, hogy ne bámuljon már :D És ti hogy vagytok ezzel? Mondjuk öreg bácsikák perverzek, hogy engem bámulnak (18 éves fiú vagyok)?

2014. szept. 22. 19:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Unaloműzésnek nagyon jó, amiket az előttem válaszolók leírtak:-) Igazából engem nem zavar, ha bámulnak, maximum zavarba jövök, elpirulok, de akkor általában elkezdek kifelé nézni a járműből, ha épp tömegközlekedek, vagy elkezdek keresni valamit a táskámban. Viszont én is szoktam nézni másokat, mert annyira lehangol, ha mindenki lehajtott fejjel ül, némán, úgy mintha a körülötte lévő emberek csak tárgyak lennének. Valahogy rosszul esik, szóval általában keresem a helyzeteket mikor rámosolyoghatok valakire, vagy a szemébe nézhetek egy pár másodpercre, azért azt igyekszem kerülni, hogy valakit percekig bambuljak... :) De hidd el a legtöbb ember nem rosszindulatúságból csinálja.. Engem pl. egyáltalán nem érdekelnek a "hibák", vagyis inkább "szeretem őket".. :)
2014. szept. 22. 23:35
 12/13 anonim ***** válasza:

Erről a "szúrós szemmel vissza is nézek"-ről szokj le, mert férfiaknál ez egy komolyabb konfliktus kiinduló pontja lehet.

Valamelyik nap én is nézelődtem egy plázában a páromra várva, és egy fiatal srác bámult nagyon idegesítően, amikor arrafele néztem, pedig egyáltalán nem őt néztem, csak épp arról jött valami...khmkhm. "érdekes" :-)

De már ott tartottam, hogy odamegyek hozzá megkérdezni, mit bámul, meg vegyen be valami nyugtatót, mert baromi idegesítő a viselkedése, és zsibbadnak tőle az ujjaim.

2014. szept. 23. 03:49
 13/13 anonim ***** válasza:

Én is szoktam embereket figyelni, de persze nem feltűnően bámulni. Főleg azóta van ez, amióta anorexiával és evészavarokkal küzdök. Mindig hasonlíthatom magam hozzájuk, megsaccolom hány centi és hány kiló lehet, mennyi kalóriát ehet egy nap... Na, és amikor nálam vékonyabb emberek látok, rendszerint belül korholom magam. Vagy éppen motivál is, ha jobb kedvemben vagyok, hogy egyszer én is lehetek majd ilyen vékony.

Tudom, ez elég furcsa jelenség, de én mindig ezeket nézem egy emberen.

2014. nov. 9. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!