Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem érzek semmit?

Miért nem érzek semmit?

Figyelt kérdés
Jól elvagyok általában mindenkivel, de különösebben nem érdekel semmi. Semmihez nem érzek vágyat, még vonzalmat sem. Nem érzek semmit ölelkezés, csók, de még szex közben sem.
2014. szept. 19. 21:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Tipp:

Mert kiölték belőled gyermek korodban.

Legalábbis velem így van. Így könnyebben elviseltem a pszichés fájdalmakat, viszont ennek köszönhetően most kevésbé élem át az örömteli pillanatokat, passzív életunt vagyok + introvertált.

Viszont a nagyon extrém dolgok amik kizökkentenek a mindennapi hülyeségekből, nagyon nagy adrenalin löketet tudnak adni.

Pl.Downhill bicajozás felszerelés nélkül, kevés fékkel, úgy hogy nem ismerem a terepet.

2014. szept. 20. 00:09
 2/2 A kérdező kommentje:
Ez ismerős, én a szabad esésért vagyok oda. Az egyetlen dolog, amit tényleg élvezek.
2014. szept. 20. 01:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!