Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan lehet megkeményíteni...

Hogyan lehet megkeményíteni magunkat és a szívünket?

Figyelt kérdés

Én vagyok a világ LEGNAGYOBB balekja. Én vagyok az, akin mindig át lehet taposni, akit ki lehet használni,és aki még ezek után is ott van az embereknek és segít rajtuk.

És ez csak a tizede a folyamatos balekságaimnak.

2014. szept. 19. 15:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Néha én is pont így érzem magam. Mindenkinek azonnal és önzetlenül segítek, azoknak is akik nem a barátaim. Mindenkinek minden baja előbbre való a sajátomnál. Amikor viszont nekem fontos valami, vagy én kérek segítséget, sokan válaszra se méltatnak, még olyanok sem akiknek előzőleg sokat segítettem. A legjobb, amikor még a párom is csak belém rúg kettőt ha épp megzavarom az internetezésében. Néha azt érzem én is egy lúzer vagyok.

De én nem tudok más lenni mégsem, rohadjon meg a világ én akkor se leszek olyan bunkó mint a legtöbb ember.

2014. szept. 19. 15:53
 2/4 gömbicica ***** válasza:

sehogyan.

Adj hálát az Istennek, hogy ilyen vagy, és nem olyan mint a többi bunkó(

lehet, hogy időnként balekságnak tünnek dolgok, de ez nem számit. azért azt ne hagyd, hogy mindenki átgázoljon rajtad csak ugy.

tanulj meg azért nemet mondani is.

2014. szept. 19. 15:58
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

"Adj hálát az Istennek, hogy ilyen vagy, és nem olyan mint a többi bunkó"

Adjunk hálát Istennek a szenvedésért! Köszi! Kívánom, hogy éld át te is azt, amit a kérdező, hogy tudd milyen jó az. Isten egy szadista entitás, aki az emberek szenvedésében leli örömét!

2014. szept. 19. 16:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Apránként az élet majd meg edz.

Ettől még nem vagy balek.

2014. szept. 19. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!