Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért változik meg az emberek...

Miért változik meg az emberek viselkedése felém, ha kiderül hogy egy 15 éves öreg autóm van?

Figyelt kérdés

Van egy szép örökölt új építésű lakásom (nagybátyám lakott itt pár évig de külföldre költözözz véglegesen), egyetemet végeztem, van egy átlagos bankos fővárosi állásom (nettó 220e fizetés). Az emberek ez alapján valamiért tehetősebbnek gondolnak vagy nem tudom. Egy társasághoz csatlakoztam pár hónapja, mindenkivel jóban voltam haveri, ismerősi szinten. Beszélgettek velem, kikérték a véleményemet banki ügyekben meg másban is. Fontos hogy soha nem láttak egészen az ominózus esetig autóval. Csak azt látták, hallották hogy szép lakás, szép barátnő, banki meló. Aztán úgy alakult hogy láttak az autómmal amikor beparkoltam a megbeszélt kávézó elé. Egy 1999-es Honda Accordom van. Azóta nem is nagyon haverkodnak velem, nem kérik ki a véleményem, rendesen elkerülnek. Nagyon feltűnő!

Ennyit számít a világban, a társasági életben hogy kinek milyen autója van? Nagy csalódás :( Nem hittem hogy "ilyen szinten" ez ennyire téma.

Intelligens, okos, művelt emberekről van szó. Én soha nem tartottam érdemnek egy autót (származhat bűnözésből is, az ilyeneket meg nem tartom semmire attól hogy nagy autójuk van). Nem akarok egy autóhitelt a nyakamra hogy menőzzek valami BMW-vel. Inkább gyűjtök egy kertes házra.

2014. szept. 16. 08:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az emberek már csak ilyenek. 15 éve, amikor a házamat újítottam fel, egy ütött-kopott Caddy-vel jártam. (Aki építkezett már, az tudja, hogy ilyenkor valami ócska tragacs kell, amit nem sajnál az ember.) Két hét se telt el, amikor a vezér hivatott, és közölte, hogy "beosztásomhoz méltatlan" autóval járok, és ha ezen nem változtatok, akkor ő fog változtatni. Ártatlan arccal kérdeztem tőle, hogy kiválaszthatom-e az autót, amit vesz nekem, de nem volt vevő a humoromra.
2014. szept. 17. 12:26
 12/14 anonim ***** válasza:
Miquel, és végül mi lett a történet vége? Autót, vagy munkahelyet váltottál?
2014. szept. 17. 17:36
 13/14 anonim ***** válasza:
Építkezés közepette nem váltunk munkahelyet! Egy áruház parkolójában hagytam a kocsit, s onnan biciklivel mentem dolgozni.
2014. szept. 18. 11:49
 14/14 anonim ***** válasza:
Köszönöm Miguel, hogy ismét megnyugtató voltál. Tuti nem költözökhaza.
2021. ápr. 2. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!