Milyen külsőt és személyiséget tudsz elképzelni a "Laura" névhez?
Tudom hogy van egy hasonlókérdés, de kíváncsi vagyok, hogy erről a névről mi jut eszetekbe először.
Testalkat, hajszín, szemszín, szép e vagy sem, első "benyomás", ilyenek.
Feleségem legjobb barátnője Laura, más ilyen nevű nőt nem ismerek. Ha ezt a nevet hallom, azonnal egy:
- hosszú, barna hajú
- szép nagy, barna szemű
- átlagos magasságú
- átlagos testalkatú
- határozott
- gyönyörű nő jut eszembe.
Ha nem ismerném ezt a Laurát, valószínű más ugrana be erről a névről, de mivel ismerem, így nem tudok elvonatkoztatni tőle.
-Magas
-Barna hajú
-Barnaszemű
-Divatos
De nekem is van egy ilyen ismerősöm , szóval elfogult (remélem jól használtam ezt a szót :"D) vagyok ebben az ügyben :)
általános iskolában egyel alattam járt egy Laura.
Szép aranyos arca volt, most mégszebb lett :) az orra kis aranyos, pisze.
Barna haja, szeme van. az alakja pont jó.
néztem fb-on, végzett az egyetemen és dolgozik :)
Ha meghallom azt a nevet, hogy Laura akkor 2 film karakter jut eszembe
1. Laura Ingalls a kis vagány, élénk kis csaj a "Farm ahol élünk" című sorozatból
2. Laura Palmer a "Twin Peaks" című sorozatból. Bár Laura Palmer nem sokat szerepel, jóformán csak a fényképét látni, és pár kis részt, mert az ő meggyilkolásával kezdődik a sorozat, és a következő részekben kiderül, hogy egy ribi volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!