Sokszor látom itt pesten hogy akinek iphoneja van az?
Olyan beképzelt, bunkón viselkedik... Ma is megyek haza a metróval mellettem ált egy srác egy pocket neóval erre megjelenik 3pláza cica tudjuk mivel... És kinevették, beszóltak szegény srácnak .... "Mi van töki csak erre tellik háhuhá" ...
Nem értem mitől lesz valaki olyan menő tőle...
"Mi van töki csak erre tellik háhuhá"
:DD
iphone-om van, és nem vagyok beképzelt. Sőt, csak akkor veszem elő a telefont, ha hívnak, vagy üzenetem jött, vagy én szeretném valamelyiket a kettő közül véghez vinni.
Szerintem ugyanúgy lehet villogni egy Samsunggal, LG-vel, stb.-vel.
Szerintem ez nem a telefontól függ, hanem az emberek primitívségétől. Két hasonlóan értelmes lány beszélgetését hallottam pár napja a buszon, hogy ők csak márkás ruhákat vesznek és "a Reninek meg a csöves családjának egy tízezres cipő is drága" WTF??? Kb. 13 évesek voltak, a szüleik pénzén élnek. Ez csak szimplán végtelenül gyerekes dolog.
Egyébként nekem is iphoneom van, de soha nem jutott eszembe, hogy más megszóljak vagy lenézzek csak, mert neki más márkájú a telefonja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!