Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lehetnek egy embernek ilyen...

Lehetnek egy embernek ilyen kicsi korából emlékei?

Figyelt kérdés
Emlékszem olyan dolgokra, amik a szüleim szerint 2-3 éves koromban történtek, pl. akkoriban meghalt dédszülők, illetve néhány véletlenszerű esemény, pl hogy nagyon akartam nézni valami mesét, de helyette csak valami füstölést adnak, anya szerint ez volt a szept. 11. Ekkor 2,5-3 éves voltam. Lehet ez? Mert mindig azt hallom hogy kb 4 éves kortól emlékszik egy gyerek.
2014. szept. 12. 22:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Dehogy, csomó ismerősömnek 2-2,5 korától vannak emlékei, igaz, a legkorábbiak jelentősebb események vagy fura dolgok.
2014. szept. 12. 22:09
 2/7 piriiiiii ***** válasza:
Persze, sőt, akár korábbról is. Bár az nyilván ritkább.
2014. szept. 12. 22:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Életem első emléke másfél éves koromból van. Szóval igen.
2014. szept. 12. 22:17
 4/7 anonim válasza:
Nekem a legkorábbi emlékem 1 éves koromból származik.
2014. szept. 12. 22:32
 5/7 anonim ***** válasza:

En emlekszem az elozo eletemre. En nyertem! :D

Egyebkent siman lehet.

2014. szept. 12. 22:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem csomó bölcsis emlékem van, emlékeztem, hogy milyen volt a csoportszoba, hogy hanyatt estem a kisszékkel és megütöttem a fejem, hogy üvegajtón keresztül néztük egymást egy másik kisgyerekkel, hogy milyen fekete alapon fehér tűpöttyös ruhácskát adtak ránk, amire színes gyümölcs volt varrva, hogy a teraszon vaságyakban aludtunk és engem hoztak be utolsónak. A vicc az, hogy 20 évvel később jártam abban a bölcsiben és nagyon sok minden még akkor is ugyanolyan volt.
2014. szept. 13. 03:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Lehet. A legkorábbi nekem másfél éves koromból való, de amikor felhoztam ezt a szülőknek, azt mondták, azért "emlékszem rá", mert más sokszor hozta fel az évek során.
2014. szept. 13. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!