Titeket zavar, havalaki sokat beszél?
Figyelt kérdés
Engem nagyon. Volt már, hogy az illető mindig utánam jött, ahova mentem és a végén kb 1 órára el kellett bújnom előle.
Ráadásul sokszor hangulatom sincs társasághoz, egyedül lennék és akkor találnak be.
2014. szept. 7. 07:56
11/12 anonim válasza:
Nekem egyik barátnőm néha nagyon sokat tud beszélni, és olyankor idegesít, amikor már 10 perce megállás nélkül csak ő beszél. De nem mindig van így, de ilyenkor kiakadok, és el akarok menekülni. :D
12/12 anonim válasza:
Én magam is nagyon sokat beszélek, néha már magamat idegesítem vele, de olyankor inkább keresek olyasvalakit aki szintén olyan mint én, és vele egy hullámhosszon vagyunk :D akin látom hogy csendesebb fajta, azzal én is visszafogott vagyok. Na de ha egy olyasvalaki jön ide és kezd el minden ok nélkül dumálni, az még engem is zavar:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!