Miért van az, hogy a filmekben megölnek kutyát, vagy embert, akkor a kutyákat általában jobban sajnálom?
öregember, szegényember, szerencsétlenember, nyomorult ember, gazdagember, szerencsésember, híres ember(biztos külön kellett volna írnom mindent, de mobilról vagyok)
Tudatosan nem is, de õszintén írd meg, hogy amikor az elõzõ kifejezéseket olvastad mi volt az elsõ benyomásod.
Nem háborús filmekrõl beszéltem.
És igenis meg nemis.(az, hogy nõ vagy...javallom Richard Dawkins Önzõ gén c. könyv elolvasását meg Gazsó-Fodor István Az önszervezõ anyag-ot A mozaik kiadó gondozásában és, akkor nem kell pszihológia Tk-kat bújnod, hogy magadtól is képes legyél érdekes köbetkeztetéseket levonni.
Az antiszociális szereti, ha egy állatot kínoznak?! WTF?!?!?!?
Nagyon közel vagyok az elõbbi jelzõhöz, de van 5 kutyánk és nagyon szeretem õket és más állatot sem szeretek kínozni...ha egy szúnyog nem pusztul bele az elsõ csapásba, akkor pl inkáb ràcsapok megint, hogu ne szenvedjen......
az első dolog ami eszembe jut, hogy nem igazán értem, hogy mit akarsz mondani.
Igen, az antiszociális emberek általában szeretik azt, ha a másik (beleértve az állatokat) szenved.
Átgondoltam a felvetésem, miszerint valamiféle tisztelet és védelmezés miatt érint meg jobban egy nő halála, és úgy gondolom, hogy nem emiatt lehet, hiszen a tisztelet hiányzik.
Csak simán furcsállom, hogy a nőket nem tartod embereknek. (nem amiatt, mert nő vagyok)
Amúgy meg mostanában láttam több filmet, amiben nő halt meg, és nem érintetek úgy meg, mint amikor a kutyák szoktak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!