Fiúk, nektek tetszene egy ilyen lány?
Szerintem az összes, esetleg meg sem említett hülyeségeddel is, ugyanannyi esélyed van párt találni, mint a többi lánynak.
Nincsenek kizáró okok! Csak olvass bele akármilyen híroldal cikkeibe. Biztos találsz olyan cikket ahol egy full rusnya pár talált egymásra, vagy pl. a világ legkövérebb embere is megtalálta az igazit. Pedig aligha volt sok esélye rá! (főleg hogy le se akar fogyni) XD
Persze ez csak ironizálás... Én ugyan még nem voltam nálam magasabb lánnyal (180 cm) mégis tetszenek a magasak!
Ilyenkor inkább az a kérdés játszik, hogy nem-e ciki megjelenni práhol egy alacsonyabb fiúval. De persze válogathatsz 2 méteres óriásokból is. Az se ritka manapság!
És ahogy előttem is írták páran, a foci imádat előny, az elvontság sokszor előny, és persze az etalon, Tim Burton is hatalmas előny :D
Annyit még hozzá tennék, hogy egyik kedvenc sorozatom volt a Balfék körzet. Aki tudja melyik az, az érti :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!