Most ezért tényleg "földtől elrugaszkodott" vagyok?
"Ez most tényleg annyira megvalósíthatatlan?"
Nem. De nem is ingyen van.
Kedves 1-es,nagyon komoly a válaszod,Te még rátettél egy lapáttal...
Kérdező,egyátalán nem vagy földtől elrugaszkodott,nem lehet,hogy esetleg akik mondják,azok maradiak,akaratgyengék,és irigyek(?)
A mai 21.sz.-i világban teljesen normélis,ha valakinek kultúrális céljai vannak,az elített dolgok simán megvalósíthatóak bármilyen külvárosi kertes,vagy vidéki házban,és ház körül.Még ha nincs is hozzá még alapingatlanod,nem feltétlenül kell budai hegyi villát venni 500 milkáért,átlagpolgárit is szépen meg lehet csinálni,akár saját munkavégzéssel,ha értesz hozzá!
Nekem volt másfél évig egy panel 9-ik emeleti barétnőm,nála laktam,én is hasonlóan gondolkoztam,mint te,és Ő is ugyanezeked mondta nekem,meg hogy menjek el pszichológushoz...Mióta szakítottunk 2 éve,rengeteg dolgot elértem,sikerülnek a céljaim,jóra fordult minden.
Tehát azt tanácsolom,tarts ki,és ne foglalkozz más hülyeségeivel,sőt ha kell,távolodj el tőlük,és éld az életedet,küzdj a céljaidért!
:)
Jaj ne már, mi lenne ezzel a baj? :) Nem kacsalábon forgó palotát akarsz, hanem egy kis, meleghangulatú kuckót, ami tényleg a Tiéd lesz.. Én kislánykoromban meg is rajzoltam, milyet szeretnék. Pl. Mindig vágytam egy olvasósarokra.
Ha van rá pénzed,a kád és egy pici kert nem olyan nagy luxus. Édesanyám lakberendező, vannak építész ismerőseim is, tudom, hogy egy kis lakásból hogyan lehet kihozni a maximumot költséghatékonyan.. Fogadd meg a család építő jellegű tanácsait, de ez a Te, saját pénzből vásárolt lakásod lesz, és olyanra formálod, amilyenre szeretnéd. Mert úgy válik otthonná.
Nem vagy az :)
Ezt meg lehet valósítani :)
Ne foglalkozz vele hogy mások mit gondolnak,mutasd meg nekik,hogy csak azért is meg lesz
Sok sikert a kereséshez :)
Szerintem is ezek teljesen normális, megvalósítható dolgok. Ha küzdesz és megdolgozol érte, akkor miért ne teljesülhetne az álmod? Szerintem megérdemled, ráadásul még van is értelme, nem feleslegesen kidobott pénz lenne és nem is a kacsalábat építenéd a palotádhoz.
Szóval szerintem valósítsd meg egymás után ezeket, ha kell szép lassan, prioritásban, aztán pedig dőlj hátra elégedetten, hogy sikerült elérned amiket kitűztél, a nagy szembeszél ellenére is. Ebben az esetben nem kell másokkal foglalkoznod, mert ebből max előnyöd származik és nem lesz másoknak kára/baja belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!