Ti hogy cipelitek a nehezebb csomagokat, hogy kényelmesebb legyen?
Én eddig mindig úgy hordoztam, hogy a hátamon volt a csomag, és a vállamon a kezem. S a kezembe fogtam a csomagot. De ilyenkor bennem mindig a bátyáimat látják, mert ők is mindig így vitték.
Ez egyrészt azért idegesít, mert lány vagyok, és másrészt azért, mert nem szeretem ha valakihez/valamivel hasonlítanak.
Hogy hordozzam a csomagokat, amik annyira nehézek, hogy nagyon kényelmetlen kézbe vinni?
Milyen csomagok? Vásárlós csomagok, vagy utazós?
Vásárlásnál van egy nagy zöld válltáskám, abba cipelem.
Utazósnál van gurulós bőröndöm.
Én "csöves szatyorban",legalábbis Pesten így hívják,Spar,meg Kaiser,ilyen szatyrok/táskák-ban.
Kettő ilyet már nem viszek,mert búzacsirás,de egyet is csak munkásruhában,mert ahhoz illik stílusban.
Minden,ami ettől hehezebb,vagy hosszabb,autóval viszem.
Gurulós bevásárlókocsiban.:)
És olyan vállraakaszthatós szatyorban, aminek épp akkor a a füle, hogy a hónom alá érjen.
Vagy többször fordulok.
Lehet, hogy "genetikus". Nekem ez a cipelési mód nagyon kényelmetlenül hangzik, de valamiért neked biztos így a legkényelmesebb... Azért biztos nem változtatnék rajta, mert máshoz hasonlítanak miatta. Engem mindig a nagyapámhoz hasonlítanak a járásom miatt, ami állítólag annyira jellegzetes, hogy volt, aki az 50 éves osztálytalálkozón hátulról erről ismerte meg a nagyapámat... Én fel nem foghatom, hogy egy járás hogy lehet ennyire jellegzetes, de én nem törődtem vele, tulajdonképpen még tetszett is:)) Azzal intéztem el, hogy ilyen vagyok és kész.
Nálam a cipelés módja a rendelkezésre álló csomagolástól és a holmi alakjától függ. Vagy hátitáskában vagy vállon vagy két kézben elosztva, ha tényleg nagyon nehéz, két kézzel egyszerre, de úgy persze csak kis távolságot tudok megtenni, mert nagyon kényelmetlen:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!