Nincs személyiségem. Hogyan tudnap kifejleszteni?
Csinálj új dolgokat, figyelj tested, lelkek jelzéseire.
Előbb utóbb lesz, ne aggódj :)
Szerintem tök jó, hogy ez így neked a te korodban egyáltalán feltűnik. Azáltal, hogy ezt egyáltalán megláttad, szerintem mérföldekre lekörözöd a korodbelieket.
A "betegséged" sajnos korunk népbetegsége, ami a céltalanság a fiatalok között. Az iskola nem ad célt, a szülők jobb esetben tudnak segíteni példamutatással vagy noszogatással, de a lényeg az, hogy neked akarnod kell valamit csinálni az életben. Neked. Meg kell nézned, hogy te mit szeretsz csinálni, mi tetszik neked. Ha nincs ilyen, esetleg segíthet az, ha megnézed, hogy mi NEM tetszik, és máris szűkebb a kör. Arra bíztatlak, hogy találj magadnak egy elfoglaltságot, amiről úgy gondolod, hogy tetszene, és kezdd el. Önmagadnak lenni azzal kezdődik, hogy saját döntéseket hozol, saját utat választasz. Lehet, hogy ez nem a megfelelő út neked, de ha elindulsz rajta, és ez kiderül, akkor legalább ennyivel többet tudsz magadról. Úgy fogod jobban megismerni magad, ha kipróbálod magad helyzetekben. ELmész diákmelózni, valami nem megszokott helyzetbe juttatod magadat, emberekkel érintkezel. Keresd az újat, és a nap végén gondold át, hogyan reagáltál, mi tetszett, mi nem tetszett.
Menj el egy boltba és próbálj fel olyan ruhákat is amiket amúgy nem vennél fel. Hátha megtetszik. Hallgass olyan zenét amit akarsz, nem kell egy stílusnál leragadni.
Stimuláld az agyad. Ne a tv előtt ülj, hanem nézz utána hobbiknak az origamitól a csillagászaton át kertészkedésig. Valamelyik csak felkelti a figyelmed. Nem kell a tömeget követni, merj egyedi lenni.
Az ajándékról meg annyit, hogy én magam sem tudnám hogy mit adjak magamnak. Egyszerűen megvan minden ami boldoggá tesz és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!