Miért ilyen az öreganyám?
Figyelt kérdés
Én most komolyan a fejembe vettem, hogy életmódot szeretnék váltani, egészségesebben táplálkozni, edzeni. És olyan apróságokon idegeskedik, hogy el szeretnék menni futni. A proteint is kritizálja, mert szerinte szteroid...2014. aug. 28. 19:26
2/6 anonim válasza:
A protein-másnéven fehérje-egy alap táplálék,ami az izmok felépítéséhez szükséges.
Ne foglalkozz vele;majd abbahagyja a kötöszködést..
3/6 anonim válasza:
Hagyd rá, az öregek egy része ilyen, az ő véleményét nem fogod tudni megváltoztatni, nem kell előtte beszélni róla, meg ott iszogatni a fehérjéd.
Az 1-esnek meg, ha valamiről fingod sincs akkor nem kell minden áron belekötni.
4/6 anonim válasza:
Mert aztán az átlag agyatlan Gyurma Gyuri is pontosan tudja, hogy mik a túlzott fehérjebevitel mellékhatásai... :-D Egyszer publikálni fogok egy studyt arról, hogy a belgyógyászaton fekvő 30 év alatti fiatal férfiak hány százalékának van összefüggés a "sport" és a betegsége között... Igen előkelő szám fog kijönni, mert ezek mindent agyatlanul felzabálnak, aztán csodálkoznak, hogy miért van nephrosis szindrómájuk, mélyvénás thrombózisuk, vagy gynecomastiájuk... És ezek csak azok az enyhe kis balesetek voltak, amiket én láttam. A nephro centrumokban órákat tudnának sztorzni arról, hogy melyik gyúrós, hogyan vágta haza egyik, vagy másik szervét. És ezek csak a rövidtávú hatások....
5/6 anonim válasza:
Arról nem is beszélve, hogy mind esküdözik, hogy ő csak fehérjét, de akkora mellei vannak, hogy egy csaj is megirigyelné.
6/6 anonim válasza:
Megnézem, hogy visz be valaki túl sok fehérjét. Persze biztos meg lehet valósítani nem erről van szó, de senki nem arra játsszik, hogy bevigyen egy nap 500 gramm fehérjét. Egyébként igazán linkelhetnél valami "studyt" arról, hogy mik a túlzott fehérjebevitel kárso hatásai, okozhat vese vagy máj problémákat esetleg ,de ez csak találgatás, még semmilyen káros hatását nem bizonyították. Ha meg a kokszos idiótákról beszélsz akik 1 hónap alatt akarnak kigyúrtak lenni és bevesznek minden szart, az meg azt hiszem nem ide tartozik, mert csak a fehérjéről volt szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!