Miért vannak ilyen retardáltak? Az ilyeneket mért nem viszik nevelőintézetbe?
Figyelt kérdés
Miért ilyen retardáltak ezek az elkényeztetett,hülye tinip*csák és pávagyerekek ? Talán mert minden szembejövő fiúval/lánnyal ágyba bújnak ? Nem tettek le semmit az asztalra (és valószínű nem is fognak) írni sem tudnak helyesen, nem tudják mi az a könyv és több fogamzásgátlót szedtek mint C-vitamint. Azt hiszik az a menő hogy 15 évesen már a cigi a drog a dugás meg az ivás a téma. Olyan "zenét" hallgatnak ami arról szól hogy mr.bukta megdugott,megvert,megölt (vagy mind a három egyszerre) valakit. És a normális embereket meg lenézik, a több diplomás tanárokkal úgy beszélnek hogy legszívesebben megojtanám őket, azt a rohadt flegma fajtájukat... -.-"2014. aug. 25. 21:36
1/13 A kérdező kommentje:
*megfojtanám
2014. aug. 25. 21:38
2/13 anonim válasza:
Azthiszik menő. De cukik, majd kinövik. Én mindig röhögök az ilyeneken :D
3/13 anonim válasza:
Hát az ilyenekkel nem kell foglalkozni. Menőnek érzik magukat, manapság ez már annyira divattá vált és sokan akarnak így élni.. Szánalmasnak tartom őket, de tenni nem tud senki semmit. Majd idővel rájönnek (vagy nem), ő bajuk.
4/13 anonim válasza:
Társadalmi nevelés. Szomorú, de ez van, ilyenné akarják formálni a fiatalokat. Minél primitívebb valaki, annál könnyebben befolyásolható. Minél jobban hasonlítanak egymásra, annál jobban egyetértenek mindenben. Minél ellenszenvesebbek, annál jobban képtelenek közösséget formálni és jobban ki lesznek szolgáltatva.
Engem csak az bánt, hogy még a nemi különbözőség is egyre halványabb, nincs közöttük igazi férfi vagy nő.
5/13 anonim válasza:
Vegyél be két xanaxot. Tényleg nem normális dolgok amiket leírsz, de azt sem hogy kínodba ide jössz háborogni.
6/13 anonim válasza:
Nyugi. Eleinte engem is felidegesített, ha megláttam egy páwagyereket, de mára már le sem sz**om. Azzal csak saját magamnak ártok, ha idegeskedek, meg hát mit segít az? Úgysem tudsz ezeken változtatni, hagyd rájuk. Előbb-utóbb úgyis jön a pofáraesés, aztán meg majd nézhetnek.
7/13 anonim válasza:
Ezeket én is ledobnám egy dzsungelbe 3 hónapra egy túlélőkéssel!A lányokat főleg!
8/13 anonim válasza:
Szerintem is nagy probléma, de emlékszem miket művelt a bátyám a haverjaival az ő idejében úgy 20 évvel, akkor nem csodálkozom annyira, de tény, hogy ez a mai kamaszok mindenen túltesznek, az élet majd visszaadja nekik.
9/13 anonim válasza:
Ro hadtul hiányzik a katonaság a mai gyökereknek!
10/13 anonim válasza:
Igazad van! Hasonlóképpen érzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!