Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek, hogy könnyebb...

Mit tegyek, hogy könnyebb legyen? Hogyan tegyem széppé az életem? (Elnézést, ha rossz a kategória)

Figyelt kérdés

Elég magas lány vagyok (184 cm), és viszonylag vékony. (60 kg)

Az ismerőseim állandóan "csúfolnak" mert a legtöbb nadrág a bokám felé ér, se tovább. Utálom az őszt, és a tavasz elejét is. Télen már hordhatok csizmát, olyankor senki nem látja, hogy mekkora a gatya, tavasz végén, nyár elején meg már hordhatok rövidgatyát is.

Aztán az ismerőseimtől azt hallgatom, hogy kórosan sovány vagyok, a szüleim szerint viszont dagadt vagyok. ( A szüleim születésem óta marják egymást, állandó a veszekedés, és a feszültség a családunkban) Testvérem nincs, nagyszüleim nincsenek, unokatestvéreim nincsenek.

Önbizalmam nem is volt, nem is lesz, nincs is.

Mindig azt hallgatom, hogy te milyen ronda vagy, bezzeg xy milyen szép.

Barátaim nincsenek, illetve egyetlen egy barátnőm van, aki 150 km-re él tőlünk, így csak neten tartjuk a kapcsolatot, ám ha van rá lehetőség,akkor szoktunk találkozni. Barátom nem volt még, talán soha nem is lesz ilyen fejjel. De már nem is vágyom rá. Egyszerűen csak szeretnék meghalni. Volt egy időszakom, amikor vagdostam magam, viszont a helye szépen begyógyult már nem látszik, hogy valaha is volt valami.

Kérem csak olyanok írjanak akik megértik a helyzetet, és segítőszándékúak. (Már nem egyszer kaptam öngyilkossági tippet. De én nem meghalni szeretnék, hanem változtatni a helyzetemen, élhetőbbé tenni az életemet)

Elnézést, ha nagyon kusza a mondanivalóm, de azért remélem érthető.

2014. aug. 25. 14:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
szerinted csak te látod magad ilyen rondának, mások nem.
2014. aug. 25. 15:27
 12/18 anonim ***** válasza:
és mit gondolsz mi hiányzik az életedből? mitől lennél boldogabb?
2014. aug. 25. 15:28
 13/18 A kérdező kommentje:

Régebben sokat gondolkoztam rajta, és talán mindig azt mondtam volna, hogy a szerelem.

Aztán most megint elgondolkoztam rajta.. talán az hiányzik, hogy "tucat" legyek, akkor talán nem közösítenének ki, és tucatfejjel, tucattesttel, tucatproblémákkal lenne tele az életem.

Ha konkrét dolgot kell mondanom, akkor viszont hiányzik, hogy a családom boldog legyen, és ne veszekedjenek ennyit. Ha itthon minden rendben lenne, akkor a többi dolog elviselhetőbb lenne már.

2014. aug. 25. 15:35
 14/18 anonim ***** válasza:

Élvezd, hogy magas vagy. Tudod, hány nő álmodozik hosszú combokról?

Hülyén állnak rajtad a nadrágok? Válts stílust, kezdj el szoknyát hordani! Ősszel és tavasszal is lehet... felkapsz egy csinos harisnyát hozzá, csizmát, hosszú kabátot és kész is vagy.

Nem vagy kórosan sovány, gondolj arra, hogy modell alkatod van. (A szüleid hülyék, ha azt gondolják, hogy dagadt vagy).

Hidd el, ahány fejforma, annyi ízlés... Biztosan lesz párod, előbb-utóbb, de ahhoz szemléletmód váltásra lenne szükséged... egy depis emberhez nehezen vonzódnak a többiek!

2014. aug. 25. 15:42
 15/18 anonim ***** válasza:
min veszekszenek? szerinted rendbe hozható a dolog?
2014. aug. 25. 15:53
 16/18 A kérdező kommentje:

#14-es válaszoló, köszönöm szépen, igazán jól esett!

Teljesen nem igazán hozható helyre, viszont javítani biztos lehetne rajta.

2014. aug. 25. 16:01
 17/18 anonim ***** válasza:
és min veszekednek?
2014. aug. 25. 16:14
 18/18 HorusS válasza:

Kuldesz privatba kepet

Szerintem nem is vagy csunya en 178cm vagyok es a magas sovany lanyok nagyon bejonek

2014. dec. 20. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!