Hogy tehette meg ezt?
Figyelt kérdés
Pár éve sulis koromban nagyon elvoltam szállva a szüleim pénze miatt.Akkoriban azt gondoltam mindent megtehetek és tökéletes az életem.Gyönyörű lányokat kaptam meg,akár minden éjszaka mást és mindenem megvolt amit pénzen meglehet venni.Mindenkit lenéztem és sajnos rengeteg embert bántottam meg.Volt egy srác aki a házunkban volt egy házibulin és valami hülyeség miatt ok nélkül megvertem.Az idő telt és az életmódot 24 éves koromig folytattam,mikor sajnos a szüleim egy balesetben elhaláloztak.A szüleim cége a nyakamra zuhant egyik napról a másikra és én csak értetlenül néztem.Semmi tapasztalatom nem volt,így gyorsan hanyatlani kezdett a cég.A legjobbkor felbukkant egy tanácsadó cég és mondták,hogy szívesen kisegítenek a mélypontból bizonyos részesedésért.Drága öltönyök,szép autók és komoly karórák,nagyon profinak tűntek.A tulajdonossal személyesen soha nem találkoztam,csak az ügyvédeivel.Eleinte nagyon figyelmes voltam,és két hónap alatt a cég ismét felvirágzott,sőt jobban ment mint előtte.A pénz dőlt és én megint visszaestem a régi életstílusomba.Szórtam a pénzt,sorra vettem az autókat,csajoztam és buliztam ezerrel.Egy idő után annyira megbíztam a tanácsadóimban,hogy átolvasás nélkül mindent aláírtam nekik és szabad kezet kaptak.Egy fél évvel később felhívott az ügyvédem,hogy komoly gond van.Akkor döbbentem rá,hogy tulajdonképpen a cég már nem is az én tulajdonom,én mindent átadtam a tanácsadó cégnek.Nem volt mit tenni,az aláírásom ott volt minden papíron és minden törvényes volt.Teljesen összetörtem lelkileg és öngyilkosságon kezdtem gondolkodni.Szerencsére sikerült talpra állnom,eladtam az autóim és alapítottam egy teljesen új céget.Ez a történet három éve történt,és most érzem úgy,hogy kezdek újra jó úton haladni.A napokban egy étteremben voltam és láttam,hogy bejött az a fiú akit anno megvertem.Nagyon szégyelltem a múltat és reméltem,hogy nem fog megismerni.A srác egyenesen odajött hozzám és leült mellém.Kezdtünk beszélni a múltról és én bocsánatot kértem tőle,de azt mondta,hogy igazából hálával tartozik nekem.Ha akkor este nem történt volna az ami,ma Ő sem lehetne az aki lett.Mondta,hogy szerzett egy komolyabb céget,és ha szükségem van segítségre akkor csak szóljak,majd adott egy névjegykártyát.A cég az amit tőlem "loptak" el.Mindig is tudta,hogy a szüleim cége és ezért jött ez a tanácsadó dolog a legjobb időben,mert tudta hogy nem bírok egyedül a céggel.Módszeresen a bizalmamba férkőzött majd kirakott a saját cégemből,és most évekkel később szándékosan odajön hozzám,hogy megforgathassa bennem a kést...Most,hogy kezdtem már megint egyenesbe jönni,ez újra belém rúg és szinte ugyanazt élem át megint mint akkor.Hogy lehet ennyire gonosz valaki?Egy régi kicsinyes sérelemért tette ezt?2014. aug. 22. 23:04
2/7 anonim válasza:
Köszi :) :) :)
Meg volt az esti mese :)
3/7 anonim válasza:
Van ilyen. Velem ugyan ezt megcsinálta Bill Gates egyet pislogtam, és a saját nevére iratta a microsoftot.
4/7 anonim válasza:
Hehe jó kis mese, gondolkodtál már azon, hogy könyveket írj? Tetszik az írás stílusod, meg az ötleteid.
5/7 anonim válasza:
Bocs, de ez annyira "szar. :D Mint valami közhelyes amcsi film. :D
6/7 anonim válasza:
Tudod az írásod több sebből vérzik. Először is, ha egy ember elveszti hirtelen a szüleit, nem ír a balesetről ilyen gondtalanul. Másodszor, még a leghülyébb embernek is van annyi esze, hogy ha ennyi pénze van, van saját ügyvédje aki átfutja ezeket a papírokat, megtalálva benne minden kiskaput amit a másik fél fel tud használni ellened, harmadszor az olyan keménycsávók mint te nem emlékeznek arra a szerencsétlen csávóra abból a buliból. Az a szerencsétlen srác emlékszik, de a keménycsávó nem. Mert neki nem fontos.
És negyedszer ha nekem valaha is ennyi pénzem lett volna/lenne, hogy sorra veszem a kocsikat pont pont pont nem írnék ki ilyen kérdést.
7/7 anonim válasza:
Még nagyobb csavar lett volna a végére, ha kiderül, hogy a csávó intézte el, hogy a szüleid balesetet szenvedjenek. Van még mit tanulnod, de egész jó forgatókönyvíró lennél. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!