Gond lehet, ha mindent megbeszélünk?
Figyelt kérdés
A párommal legjobb barátok is vagyunk, szóval mindig mindent megbeszélünk. Mi történt aznap velünk, munkatársakkal, haverokkal. Szerintetek a barátainknak problémát jelenthet hogy ha valamit a páromnak elmondanak (akár magánjellegűt) akkor azt én is megtudhatom? Nem szoktam "felfedni" mások előtt, hogy tudok személyes dolgaikról. Nem vagyunk senkivel rossz szándékúak, nem élünk vissza infókkal, csak beszélgetünk egymás közt.
Ti hogyan viszonyulnátok egy ilyen baráti párhoz?
2014. aug. 21. 13:30
1/3 anonim válasza:
Te is ismered azt a gyermeki viselkedést, hogy van egy titkom, eláruljam ? Szóval, ha valamit bizalmasan az ember tudomására hoznak, akkor azt még sem a párjának, sem a legjobb barátjának nem mondja el.
2/3 anonim válasza:
Ha tudnám, hogy nem rossz szándékúak, akkor nem aggódnék.
3/3 anonim válasza:
Szerintem ezt mindenki tudja, ez olyan kimondatlan megállapodás, hogy ilyesmiben a párok nem titkolóznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!