Ti hogy szerettek enni? Én kézzel szoktam amikor csak lehet És ti is mindig megszagoljátok az ételt?
Figyelt kérdés
gyerekkoromban pedig szépen megtanítottak enni evőeszközzel stb. de valahogy most hogy felnőttem 20 vagyok sokkal jobban szeretek a kezemmel enni megfogni az ételt sokkal jobban esik amikor étteremben eszek vagy nyilvánosan néha zavar hogy nem "foghatom" meg
És mindig szeretem megszagolni mielőtt eszek valamit sokan ezt furcsának találják ti mit gondoltok róla? :)
2014. aug. 20. 16:52
11/16 anonim válasza:
Azon csodálkozom,hogy nem a "zabálni" szót használtad a kérdésedben.
Amúgy meg biztos köjálos vagy,hogy szaglászod az ételt.
Jobb kezedben a rántott hús,balban a krumplipüré.Jól nézhetsz ki az orcádról nem is beszélve...
A könyöködön meg csurog a leves...
Nagyon gáz vagy
12/16 A kérdező kommentje:
jó azért nem kell túlzásba esni azért akkor félreértettél :DD a krumplipürét nem kézzel eszem :D a szilárd ételekre gondoltam hogy kézzel fogom meg és eszem pl sült krumpli rántott hús karfiol...:D a rizsbe se markolok bele xd
2014. aug. 20. 17:40
13/16 A kérdező kommentje:
ha itthon vagyok és megszagolom az ételt amúgy anyukám mindig rám szól hogy "ne szagold nem vagy te kutya" vagy "nem romlott.." :DD
2014. aug. 20. 17:41
14/16 anonim válasza:
Utolsó vagyok.Vagyis ha étteremben ennék húst,ott használnám a kést is,mert úgy kultúrált.Mondjuk ha pl itthon csirkemell vagy ilyesmi van,ahhoz is használok kést.
15/16 anonim válasza:
Vagyis már nem utolsó,a 10-es voltam.
16/16 anonim válasza:
Életemben nem ettem kézzel, csak természetesen azt amit szoktak kézzel enni. Megszagolni meg akkor, amikor feltételezhető, hogy romlott valami, vagy furcsa íze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!