Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miert nem vagyok almos?

Miert nem vagyok almos?

Figyelt kérdés
Eddig egesz nyaron eltudtam aludni ejfel korul, de most mar van hogy meg hajnali negykor is fent vagyok mert egyszeruen nem vagyok almos. Akarmit csinalok napkozben, akkor sem, es mar a delutani pihenesrol is leszoktam. Ja es a legkorabban 11 orakor kelek fel de volt hogy delutan harom ora utan keltem fel hulla faradtan. Segitsetek! Vissza kene allni a suli miatt mert ez igy nem lesz jo.:/

2014. aug. 19. 23:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyszerű megoldás! Beállítod az ébresztőt reggel 8 órára és NEM mész vissza aludni, csak este. Ezt egy pár napig, és már megy is. Korábban kelsz, akk le fogsz tudni feküdni korábban.
2014. aug. 19. 23:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Probaltam mar de nem mukodik.
2014. aug. 19. 23:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Velem is hasonló volt tavaly nyáron,én ezt úgy veszem,hogy ha túlságosan kipihentem magamat akkor nem tudok elaludni. Idén ezért mindig ébresztőre keltem fel,8-9 óra körül és nem voltam se túl fáradt,de túl éber.
2014. aug. 19. 23:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Előző vagyok,még korábbra nem próbáltad? Reggel 6-7 körülre?
2014. aug. 19. 23:37
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem mert felkelnek akkor unatkozni.:| senki nincs olyankr itthon igy aludni szoktam. De lehet megkene probalnom, bar nincs bajom azzal hogy fel kel kelni csak faradt vagyok, maskor megvolt a nyolc ora az eleg volt es felkeltem magamtol de most nem eleg. Azzal osszefugghet hogy par hete harom hetig mindennap hajnal haromkor keltem de ejfel korul aludtam el?
2014. aug. 19. 23:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát,az a lényege hogy álmos legyél,este tuti fogsz tudni aludni utána. :) Legalábbis nálam bevált. Miket szoktál csinálni napközben?
2014. aug. 19. 23:50
 7/7 A kérdező kommentje:
Baratnoimmel szoktam lenni sokat, fozok,takaritok, vagy sokszor vagyok a fogadott noverem masfel eves kisfiaval akivel persze sokat kell jatszani. Szoval sosem unatkozom, nagyon szeretek olvasni is de nincs idom ra egy 400 oldalas konyvet mar ket hete olvasok de maskor kiolvastam harom nap alatt is.
2014. aug. 19. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!