Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nektek általában mi dönti el,...

Nektek általában mi dönti el, hogy ki a kedvenc szereplőtök egy filmben/sorozatban/könyvben?

Figyelt kérdés

Pl.: akivel azonosulni tudsz, vagy akinek van egy pozitív tulajdonsága (bátor, vicces stb.) ...

Légyszíves kort és nemet is írjatok.

2014. aug. 19. 17:43
1 2
 11/16 *Victorique* ***** válasza:
Akivel azonosulni tudok, bár mostanság nincs kedvenc szereplő, tárgyilagos maradok (29,L)
2014. aug. 19. 20:40
 12/16 anonim válasza:

fontos hogy legyen személyisége. De nekem nem ez a lényeg, hanem az hogy ne féljen, vállalja azt amiért küzd.

Ne nézzen le másokat és legyen vágya, vágya amit csak akkor kaphat meg ha minden tőle telhetőt meg tesz érte.

És legyen valami ami kiragadja őt a tömegből:ész, kifinomultság vagy épp tettvágy.

Ne negatívan lássa az életet, hanem becsülje meg azt amije van.

Higgyen valakiben, akit szeret.

És nem utolsó sorban: Fogadja el magát a hibáival együtt és értse és fogadja el azt amit elrontott. Továbbá legyen tudatában annak hogy minden hiba helyrehozható.

És mindig legyen egy olyan dolog amiért kész akár az életét is adni, és én azt szeretem ha ez a dolog a szerelem. Olyan szerelem amiből árad az igazság.

2014. aug. 19. 22:31
 13/16 anonim válasza:

fontos hogy legyen személyisége. De nekem nem ez a lényeg, hanem az hogy ne féljen, vállalja azt amiért küzd.

Ne nézzen le másokat és legyen vágya, vágya amit csak akkor kaphat meg ha minden tőle telhetőt meg tesz érte.

És legyen valami ami kiragadja őt a tömegből:ész, kifinomultság vagy épp tettvágy.

Ne negatívan lássa az életet, hanem becsülje meg azt amije van.

Higgyen valakiben, akit szeret.

És nem utolsó sorban: Fogadja el magát a hibáival együtt és értse és fogadja el azt amit elrontott. Továbbá legyen tudatában annak hogy minden hiba helyrehozható.

És mindig legyen egy olyan dolog amiért kész akár az életét is adni, és én azt szeretem ha ez a dolog a szerelem. Olyan szerelem amiből árad az igazság.

A kor nem igazán számít de ha választhatok akkor az a gimnazista vagy annál egy kicsit öregebb korosztály.

A lány és fiú is ugyanugy tud küzdeni. ugyhogy a nem sem nagyon zavar, de ha már lány vagyok akkor inkább a csajon oldalára állok!! :))

2014. aug. 19. 22:33
 14/16 anonim válasza:
bocs kétszer írtam le.
2014. aug. 19. 22:35
 15/16 anonim válasza:
Nekem Az Örökség című sorozatban tetszik nagyon Christian Bach, azaz Antonia Guerra.:D Valahogyan az első perctől megfogott a személyisége. Imádom, hogy milyen gonosz, rafinált, és előre eltervez mindent, amit csak kigondol. De ez persze csak a sorozatban van így.
2014. aug. 20. 02:44
 16/16 anonim ***** válasza:
Az, akinek olyan tulajdonsága van, ami nekem nincs (pl.: vicces, beszólogatós, kiáll az igazáért).
2014. nov. 12. 06:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!