Miért "fertőzött" meg ennyire Japán?
Amióta az eszemet tudom el akarok menni Japánba!! És ez egyre erősebb lesz. Ha belegondolok abba,hogy nem sikerül sirógörcsöt kapok és napokig szomorú vagyok! Ez van már 5 éve. Ez a legnagyobb álmom! Gyönyürű,mindent megér számomra...ott akarok lenni!
17/L
Gondolom azért annyi munka mellett meg is érthető, ha sokszor bunkók az emberek.
Én is nagyon imádom Japánt a negatívumai ellenére is, és tervezek is majd kimenni :) Vagy ha oda nem sikerül, akkor Koreába.
Ne higgyél az elsőnek, nincs ott sem több bunkó, mint máshol. A saját tapasztalataimat elnézve, inkább azokkal viselkednek barátságtalanul, akik ki is érdemelték, például azok, akik nem is próbálnak beilleszkedni. De ez javarészt, máshol is így van. Igaz is, ne várj sokat egy olyan hozzászólótól, aki eleve lenéz egy nyelvet, mert különbözik attól, amihez szokott. A sorokban sem tolakodnak jobban, mint máshol. Sőt. Nekem más tapasztalataim vannak. Az meg, hogy a bevándorlókat lenézik, megint csak túlzás, ez kb. annyira igaz, mint ahogy a magyarok lenéznek bizonyos etnikumokat, tehát NEM.
Ha normális az illető, keményen dolgozik és tisztelettudó, akkor ők is úgy viszonyulnak majd hozzád.
Persze, ott sem mindenki szent, lesz aki ennek ellenére sem fog kedvelni, de ez megint csak máshol is így van.
Még valami, sok helyen veszem észre, hogy a sonivizmust durván keverik a nacionalizmussal. A kettő között jócskán van különbség. Japán nacionalista ország, de ez nem abban nyilvánul meg, hogy lenéz más nemzeteket, hanem abban, hogy fontosnak tartják ápolni a hagyományaikat, és védeni a nemzeti érdekeiket. Például nem engednek be bárkit lakni és dolgozni az országukba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!