Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy pszichopatának tényleg...

Egy pszichopatának tényleg nincsenek érzései?

Figyelt kérdés
HA nincsenek akkor nincs is szüksége szexre, párkapcsolata stb...? Vagy hogy működik ez? Csak más emberek iránt nem képesek érzelmeket produkálni, de egy zenét képesek szeretni?

2014. aug. 15. 17:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
92%
Tuti most nézed a Dextert! Én is pont itt járok... :D :D
2014. aug. 28. 20:36
 12/15 anonim ***** válasza:
Volt dolgom ilyen emberrel. Tönkre tett lelkileg. Ha neked is van ilyen a közeledben kerüld el a saját érdekedben!!!
2014. aug. 29. 13:07
 13/15 anonim ***** válasza:
89%

Szociopata= Nem érez semmit, de tudja, hogy ez nincs helyén és amikor fájdalmat kéne éreznie pl, nem érzi, de úgy tesz, mintha sajnálná a dolgot. Annyira jól el is játsza némelyik, hogy akár könnyezik is. A könny sótartalma alapján megállapítható, ez műkönny e vagy igazi.

Pszichopata - Nincsenek érzései és semmit sem tesz, hogy ezt leplezze, ha eggyüttérzést kéne mutatnia, sajnálatot se teszi meg.

2014. szept. 11. 12:37
 14/15 anonim ***** válasza:
Én a 9-es leírásából egyértelműen magamra ismertem. Bár eddig is tudtam hogy nem vagyok teljesen normális betudtam annak hogy ez is a mániás depresszió hatása.
2014. okt. 3. 08:46
 15/15 anonim ***** válasza:
Mindkettő kb. egy 3 éves gyermek érzelmi intelligenciájával rendelkezik, nem igazán vannak gatlasaik. A pszichopata születésétől kezdve ilyen, a szociopata pedig egy szétesett személyiség.
2017. okt. 25. 03:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!