Modell szeretnék lenni!?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék fotó modell lenni hány kg-nek.és cm-nek kell lennem és hol kezdjem el?
Arcom,alkatom meg van hozzá nm vagyok gyöyørü de átlagos sem.
155cm vagyok kb és 37kg...
13L
Köszi a válaszokat :)
2014. aug. 14. 21:48
1/7 anonim válasza:
Hát hízni már nem kéne, de am mind1 mert kéne vagy 180cm lenni meg gyönyörűnek.... Inkább most menj aludni és keszülj a sulira!
3/7 A kérdező kommentje:
Kedves 1.életmód tanácsot nem kértem és van egy szeretö édes anyám aki ezt tudja szabályozni de azért köszönöm szépen.
2014. aug. 15. 09:33
4/7 anonim válasza:
170 cm-nek kell lenned minimum, de jobban szeretik az olyanokat, akik már inkább 180 körül vannak.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Hát remélem hogy növök még :DD
2014. aug. 15. 14:19
6/7 anonim válasza:
Először is hízz 20kg-t mert ez így nincs rendben. Az anorexiás lányok egyáltalán nem szépe, szóval egyél sokat,fehérjedúsan (vagy ha kedved van akkor tömegnövelő diéta) mellé calisthenic és mire ott tartasz, hogy modell legyél lesz egy szép izmos,formás tested...
7/7 A kérdező kommentje:
Köszii :)
2014. aug. 16. 13:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!