Nem. És nem csak azért nem, mert életveszélyes, hanem mert nem csak a saját kis szr életemre gondolok.
Ha ezt megcsinálod, de mondjuk lesodor a menetszél, a szembejövő villamos meg áthajt rajtad, akkor mi lesz? Nem csak annyi, hogy meghalsz, hanem mondjuk annak a villamosnak a vezetőjét, amin tujáztál, nagy eséllyel kirúgják a francba, amelyiket meg keresztül ment rajtad, élete végéig kísérteni fogja a dolog.
Szóval én elhiszem, hogy nagyon laza, meg yolo, meg menő, csak ilyenkor egyesek nem hajlandók tudomásul venni, hogy nem csak a maguk életével játszanak, hanem más emberek állásával, lelki épségével, de akár csak az idejével is.
Biztos szeretnél úgy bekerülni a hírekbe, hogy a hülyeséged miatt meghaltál és órákra megbénítottad a nagykörút forgalmát.
"amikor nem ezek a szar combinok voltak"
- ja, járjon csak a sok szr régi ócskavas, hogy a hülyék felugrálhassanak az ütközőjére. grat.
Én is szoktam heccből tujázni a haverokkal. Általában éjszaka (kevesebb a fakabát, illetve nehezebben látják meg az arcod). Mindig integetünk és kiabálunk az autósoknak és a gyalogosoknak.("if I belive, I can fly.") XD
Veszélyesség -> Amúgy ha menetirány szerint ülsz a vonóberendezés tetején, az ablaktörlő karjába kapaszkodva, akkor kb. olyan mintha motoroznál. :-)
A combino azért már too much (veszélyességben)
Mi a "Hannóverit" és a "Tátrát" szeressük.
A klasszikus ütközővel szerelt modelleket pl. ganz kerüljük a sok olajsár miatt.
Jó tujázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!