Jogosan lett elege belőlem egy youtubernek, akivel facebookon írogattam?
Nevet nem írnék, de ismerik azért youtuberól jó sokan és magyar, fiatal.
Írogattam vele a facebookon, javarészt a videóiról, mert személyes dolgokat nem nagyon akart elárulni. Azért kérdeztem tőle pl. hogy hol lakik, dolgozik-e már. Én fényképezni szeretek, szóval a fényképeim közül is mutattam neki párat, látszólag nem zavarta.
Amikor szóbahoztam hogy miért nem akar semmit elárulni magáról már annak se nagyon örült, de akkor borult ki teljesen, amikor a régebbi, paintos rajzaimat akartam neki megmutatni. (Nem ilyen béna rajzok, hanem térképek, bolygók, csak ő valamiért gyerekkori rajzokként értelmezte a dolgot, és nem is ment bele.)
Ekkor elmondta, hogy itt be is fejezhetjük a beszélgetést, mert érzékeny vagyok, és nem tudom mit akarok én egy házasság előtt álló idegen embertől, hogy "gyerekkori rajzokat" akarok mutogatni neki.
Szerintetek jogosan lett elege és koptatott le?
Ha én lennék vlogos vagy akárki biztos nem leveleznék rajongókkal. Már bocsánat de én senkinek a paintes rajzaira, gyerekkora történeteire vagy akármijére nem vagyok kíváncsi.
Rosszul csinálta a lekoptatást, de tökéletesen megértem, gondolom zaklattad....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!