Szerintetek is ilyen lesz a jövő generációja?
Amúgy miféle prolik néznek még tv-t? Az már tényleg csak a legaljának való.
Szóval hívás és sms még oké, de már e-mailt bűn írni telefonról? Zenét hallgatni szabad?
Úgy bírom az olyan beszűkölt látókörű emberek, mint a kérdező. Neked nem ez az első ilyen kérdésed, ugye?
Fejlődik a világ, változnak az emberek. Te meg csak azt a réteget akarod észrevenni, aki ilyen, hogy aztán tudd szapulni. Nem szentek, sőt hibásak ők, de te is az vagy.
Gondolod, itt nálam, egy 5000es faluban is ezt tapasztalom? Plázákba járunk, telefont nyomkodunk?
Na mondjuk a mobiltelefonok engem is idegesítenek.
20 éve is megvoltak nélküle az emberek.
Csak egy példa:
haverommal kiemntünk horgászni, és a barátnője fél óránként hívogatta telefonon, h na hogy vagytok, fogtatok már valamit, meg ő épp mit csinál stb stb. Haverom meg mihelyt fogott valamit, már fényképezte is le és küldte el neki. Gondolom nem ért volna rá este megmutatni, amikor hazaérünk. Ez már kissééé betegessss...
Én meg még telefont se vittem magammal pedig nekem is van barátnőm.
A mobiltelefon túlzottan kapcsolatfüggővé tesz.
Jéééézusom...mindenkinek egy élete van...
Volt aki a Don kanyarban töltötte a fiatalságát, volt aki a gulágon, recsken, akárhol...van aki tolókocsiban..
a többi meg a grundon, vagy a bolhás moziban..
aztán meglódult a műszaki evolúció.
ezt használjuk most nagy nagy örömünkre.
te is a pénzed számolod, csak kevés van, ezért vagy rossz hangulatban. irány egy pláza tetőterasza, és kérj egy kólát..
Kérdező, te úgy beszélsz, hogy "fotóztassák", szóval...kicsit nevetségesnek érzem a prolizást a te szádból...
De tényleg csak az alja vidékiek néznek már tévét, szerintem sokkal jobb most, hogy van net, mert sokkal több igényszintet képesek vagyunk így megkülönböztetni, és megélni magunkat azok szerint!
Az egoista nem baj, a tükörben fényképezés nem baj, a plázákba munka után nem járnak majd, és vásárolni fognak, mert fogyasztók. Igen.
27 vagyok, de nekem ez nem fáj. :) Neked se kéne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!