Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért érzem úgy, mintha nézének?

Miért érzem úgy, mintha nézének?

Figyelt kérdés
Folyamatosan ez van..Én itt most egyáltalán nem paranormális lényre gondolok,hanem valami másra..Lehet (sőt biztos) hogy hülyének fogtok nézni,de úgy érzem mintha egy ember figyelne,közben tudom hogy ez lehetetlen,de mégis érzem...Mondok egy példát:Egyik nap sokszor gondoltam az ex barátomra.Gondolkodtam rajta hogy-hogy lehet..Visszanéztem a régi üzeneteinket,stb..És mikor abbahagytam ezt az "elmélkedést" rögtön utána úgy éreztem,minhta Ő nézne engem..Minden lépésemet figyelné a lakásban,és annyira "korlátozva" és kellemetlenül érztem magam..És ez miden embernél így van,akire így gondolok vagy csak megnézek róla egy képet...Tudom hogy lehetetlen,de mégis érzem és olyan kellemetlen...Miért van ez?

2014. aug. 5. 13:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Pszichológus esetleg? Vagy orvos? Játszik veled az agyad és ez nem minden esetben normális.
2014. aug. 5. 13:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Érdekes.. És ez mióta van neked?
2014. aug. 5. 13:58
 3/3 A kérdező kommentje:

Utolsó.

Körübelül 1 éve..Van amikor jól tudom "kezelni" és folyamatosan mondom magamnak hogy "Csak beképzeled,csak belépzeled" és akkor nem érzem úgy,de aztán eltelik egy kis idő,és megint azt érzem:/

De legtöbbször ha mondogatom magamnak,akkor már nem érzem úgy..

2014. aug. 5. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!