Hogyan találjam meg, hogy miben vagyok jó?
Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok és nem vagyok jó semmiben. Okos nem vagyok(a jegyeim a bizonyítás), szép sem vagyok(sok pattanás, mások is mondták, hogy nem vagyok az) és semmi tehetségem sincsen. Már 3 éve minden szabadnapomat avval töltöm, hogy focizok a barátokkal, de mégis még mindig én vagyok a leggyengébb. Ajánlották, hogy fogjak kosarazni, mert állítólag abba jó voltam, de a csapatba ahova elmentem még mindig én vagyok a leggyengébb és a csapatból nem én vagyok a legújabb. Ezt a kérdést már egyszer feltettem és azt ajánlották, hogy próbáljak ki valami küzdősportot mert magas és erős vagyok. A környéken sajnos edzést nem tartanak, úgyhogy ez van. A barátaim próbálnak biztatni, de mindegyikük jó valamiben és az nagyon zavar, hogy én vagyok az egyetlen aki ilyen. Mostanában soha semmi sem sikerül, mindenben utolsó vagyok. A családom és a barátaim nélkül még nagyobb senki volnék mint most.2014. júl. 25. 23:05
1/2 anonim válasza:
Nem lehet mogy másban vagy jó? Egy haverom nagyon jól gitározik, én pedig élethű portrékat rajzolok. (Mondjuk neki 5, nekem meg 4 évembe került ez a szint)
Csak azt szeretném mondani hogy nem csak sportban lehet jó valaki. Próbálj ki mást is. Vagy ha mindenféleképp sport akkor akár íjászkodás vagy gördeszka, vagy bármi ami eszedbe jut és szívesen csinálnád.
De sporton kívül is rengeteg mindenben lehet jó az ember. Még akkor is ha azzal nehezebb is érvényesülni.
2/2 anonim válasza:
Keress valamit ami tetszik és igazán szívesen csinálod, gyakorolj és egy idő után jó leszel belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!