Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Katasztrófális helyzetben...

Katasztrófális helyzetben hogyan döntenél (megrázó kérdés, azaz az esetleges helyzet, tehát gyengébbek tovább ne olvassák)?

Figyelt kérdés
a kérdést már rég felakartam adni. te vagy a pilóta a repülőn. már semmi esély hogy távolabb irányisd a gépet. szemed elött egy megapolisz. régi panelemeletes és egy ujabb elit lakónegyed van elötted.tudod itt a vég. hová írányitanád a gépet? szörnyű kérdés , de megtörténhet.

2014. júl. 24. 20:06
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

a kérdésemben nem irtam az áldozatok mennyiségét. kevesebb vagy több. a szegényebb negyedben vagy az elit negyedben következhetne a pusztulás?

a balesetes sztori írója átélt helyzetről írt?érdekelne!

2014. júl. 25. 17:57
 12/14 anonim ***** válasza:

Am nem.

Csak improvizáltam egy sokkal összetettebb, és nehezebben eldönthető kérdést, mivel a tiedében nagyon nincs semmi dilemma.

2014. júl. 26. 16:33
 13/14 A kérdező kommentje:
a te általad feltett kérdés nem globális jellegü. a kérdésem sok mindent tartalmaz ,egyszerüsége ellenére. halottak száma mind két esetben nagy és globális lehetne, sajnos. kinek és milyen emberek számítanak többet, és miért?
2014. júl. 26. 17:34
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem kérdés a hülye, hanem az itteni válaszolók az idióták. Képzeljétek, nagyon sok ember- többek között én is- képes stresszhelyzetben is logikusan, hideg fejjel gondolkodni. Én az elit lakónegyednek irányítanám a gépet, mert ha már egyszer nem menthetek meg mindenkit, még mindig inkább a gazdag emberek hajlanak meg, ugyanis a legtöbbjük lenéz engem a jelenlegi élethelyzetem miatt, én pedig pont ezért gyűlölöm őket.
2021. júl. 15. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!