Rád mi illik inkább, a ’tücsök’ vagy a ’hangya’ életszemlélete?
Figyelt kérdés
Mi vagy inkább? Könnyelmű ’tücsök’, aki él bele a világba, majdnem mindig azt csinálja, ami éppen jólesik neki, és nem törődik a holnappal, vagy szorgos ’hangya’, aki előrelátó, gondol a jövőre, könnyen lemond a szórakozásról és a kötelességeket helyezi előtérbe.2014. júl. 19. 20:34
11/20 anonim válasza:
olyan 20-30 éves koromig elég szorgos kis hangya voltam.
bármire képes voltam a célom érdekében,ami pontosan meg volt határozva.
most,hogy megteremtettem a viszonylag kényelmes életem alapjait a tücsök jobban illik rám esetleg.
bár a tücsökségem sem a felelőtlenségben nyilvánul meg,hanem ,hogy nagyjából azt csinálok amit akarok,mert adottak a lehetőségeim és a képességeim.
12/20 anonim válasza:
28-30 éves koromig erősen hangya. De ha elértem a céljaimat amit kitűztem magam elé utána ez meg fog változni tücsökké, legalábbis így gondolom. De mivel eddig is mindig hangya ként fogtam fel valószínűleg 30 után is hangya leszek, de én így szeretek élni.
13/20 Gyémántlány válasza:
Nagyon helyzetfüggő, inkább a tücsök.
14/20 anonim válasza:
Régen inkább hangya, ma már tücsök. Törekszem a jobbra és maximálisan elvégzem a feladataimat, de nem veszem olyan véresen komolyan az életet.
21/L
15/20 anonim válasza:
16/20 anonim válasza:
Hangya.
15L
De van ennek hatranya. Meg nyaron is tanulok, be szeretnek kerulni egy jo gyetemre, szeretnek a kesobbiekben egy jo allast, kulfoldon.
17/20 anonim válasza:
Azt mondanám hogy a kettő közt és helyzetfüggő,de ha választani kell akkor inkább tücsök.
18/20 anonim válasza:
Én egyértelműen tücsök vagyok. Élek bele a világba és nem törődök a holnappal. xD
19/20 anonim válasza:
Érdekel, hogy ez téged mért érdekel. Hasonló gondolkodást gyanítok ;)
20/20 A kérdező kommentje:
Azért érdekel, mert én is ’tücsök’ vagyok, amit sokszor a fejemhez is vágnak, és kíváncsi voltam, hogy ez mennyire kirívó.
2016. márc. 3. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!