Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok Justin Bieberröl...

Goodbye flower kérdése:

Mit gondoltok Justin Bieberröl? ☺❤

Figyelt kérdés
2014. júl. 16. 23:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
94%

Na, vegyük sorban:

Kinézete

Ő nem meleg, viszont a hozzá hasonlókra szokták mondani a következőt (melegektől elnézést, a melegekkel nekem SEMMI bajom sincs!!):

"A b...zis heteró gázabb és szánalmasabb mint a b...zis meleg"

Ez mindent elmond. Láttam olyan képet, ahol photoshoppal ki volt sminkelve. Hát nem mondom, lányként még szép (szebb) is lenne.

Hang

Semmi. Ilyet mindenki tud produkálni, aki valamennyi ideig járt énektanárhoz. Autotune és Playback nem kell egy profi, vagy közepes énekesnek, ő viszont e 2 dolog nélkül HALOTT. Nincs jó hangja, a számai gyakorlatilag a semmiről szólnak.

Viselkedés

Már előttem leírták. Egy hasonló korú cigánygyerek sem csinál ekkora felfordulást, galibát mint ő. Tipikusan olyan ember, aki azt hiszi, hogy van pénze, bármit megtehet. A producerei meg mittomén kijei pedig eszeveszetten próbálják eltussolni a botrányait, a rendőrségi ügyeit, és még meg sem indult ellene az eljárás, már leteszik az óvadékot. Nem ártana neki néhány év kemény amcsi börtön, mindjárt megtanulná, hol a helye, és ezt nem kárörvendésből mondom.

Nem csoda, ha világviszonylatba ugrásszerűen növekszik az utálóinak a száma.

Vagy drogban fog meghalni, ha már ennyire rákattant, vagy szinte tuti biztos, hogy valahol egyszer agyonverik. Nem 1 embert idegesít, irritál, és háborít fel az okádék viselkedése, tényleg kiérdemelne 10-12 hatalmas atyai pofont. Kíváncsi vagyok akkor mekkora lenne az egója, és a szája, ha nem lenne semmije, nem álltak volna mögé az emberei, és/vagy a producerei egyszer azt mondanák, hogy most elég volt, végeztünk, mész amerre akarsz, többet nem szerepelsz.

2014. júl. 17. 13:19
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyszer végre elkapják, és be is viszik a sittre, úgy hogy óvadékkal sem jöhet ki, jó dolga lesz ott, főleg a szünetekben, meg amikor nincs ott őr. Társai szerintem "kicsit" terrorizálnák:D
2014. júl. 17. 17:14
 13/15 anonim ***** válasza:
91%
kis p*cs
2014. júl. 17. 23:46
 14/15 anonim ***** válasza:
23%
mindenki csak a rosszat tudja mondani, csak azt nem hogy mennyit adakozik pöldäul, az r0gt0n kimarad
2014. júl. 18. 17:45
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

"mindenki csak a rosszat tudja mondani, csak azt nem hogy mennyit adakozik pöldäul, az r0gt0n kimarad"

Ki is marad, mert a producerei adakoznak, nem ő. Őt csak odaállítják beteg kisgyerekek, meg afrikaiak mellé, hogy a rózsaszín felhő agyú kis tinilányok azt lássák, mennyit adakozik. Amíg ilyeneket csinál, hogy megkeseríti az emberek életét a VISELKEDÉSÉVEL, addig rohadtul nem érdekel senkit, hogy hova és mennyit adakozik. Ha már a rajongóira tojik magasról, akkor nagy valószínűséggel a rászorulókra is. Csak ugye muszáj odaállnia, hogy eltussolják az undorító és gyerekes botrányait valami "jó cselekedettel". És ezt a hiszékeny kislányok be is kajálják rendesen. Úgyhogy ne is zavarjon, hogy vagy 3-4-szer több rendőrségi ügye volt annál, amennyit "adakoztak" Justin Bieber nevében.

2014. júl. 18. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!