Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kell újságírók előtt...

Miért kell újságírók előtt bevallani a szexuális irányultságot?

Figyelt kérdés
Nagy divat lett a homoszexualitást hangoztatni, vagy én nem tudom... de kit érdekel, hogy 1-1 színész, sportoló, vagy politikus kibe-mibe dugja otthon a péniszét? Engem nem, gondolom annyira másokat sem, honnan jött hát ez az idióta divat? "Coming outol" boldog-boldogtalan, mintha fizetnének érte, de idegeneknek minek? Mondja el a szüleinek, meg pár barátjának esetleg, de mi a francnak tolja a nyilvánosság elé a dolgot?
2014. júl. 16. 00:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
41%

"Hát nem azért, de én a heteró párt is bokán rúgom, ha a villamoson vagy akár hol, tőlem 20cm-re próbálják lenyelni egymást veszettül cuppogva."

Vagy égessük meg, azokat akik nyilvánosan is kifejezik a szeretetüket. Itt nagy büdös fasizmus van ám! Nem ám szeretet meg hasonlók!

2014. júl. 16. 09:02
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

11es, ne forgasd ki a szavaimat. Nem az a baj, ha valakik megfogják egymás kezét, vagy megölelik egymást, vagy váltanak egy csókot.

Az már sokkal inkább, ha valakik hosszú perceken át harangoznak egymás mandulájával, mindenféle hanghatásoktól kísérve...

2014. júl. 16. 09:39
 13/14 A kérdező kommentje:
Hát igaz, a bulvár valószínűleg úgyis elnyámmog a magánéletükön, erre így nem gondoltam. Mondjuk szerintem kultúrember az ilyesmit magánügyként kezeli és nem reagál, de ugyanígy akkor sem, ha heteroszexuális. Nagyon sok híresség, akiről mindenki tudta, hogy meleg, de senki nem foglalkozott vele, mostanában bújnak elő bevallani, mintha eddig nem lett volna nyilvánvaló, ezért érzek enyhe rosszallást, a színész nyilatkozzon a fellépéseiről, a sportoló a teljesítményéről és ne igénytelendjünk már le odáig, hogy ki-ki a szexualitását teszi a kirakatba, hol marad a méltóság? Na mindegy, én konzervatív vagyok és bizony nem akarom tudni senkiről, hogy kivel hál együtt, de ezzel vélhetően egyre inkább én leszek a kisebbség...
2014. júl. 16. 09:43
 14/14 anonim ***** válasza:

Igen, ez elméletben mind szép és jó, csak a valóság nem így működik.

Írtam, hogy nem nagyon követem a médiát, de mégis van egy-két híresség akit alkalmanként lecsekkolok, elsősorban nem a magánélete miatt, hanem azért, hogy megtudjam szerepelt-e valamibe, nyert-e valamilyen díjat vagy zenészek esetében van-e várható album a láthatáron.

Nagyon kedvelem Ben Whishawt a Parfüm óta és róla tudni kell, hogy nagyon óvja a magánéletét. Kerüli a róla való nyilatkozást kb minden formában.

Egy nap rákerestem és a végén konkrétan én éreztem magam rosszul, a média outolta, kiteregette, hogy házas és privát képekkel illusztrálták a cikkeket. (az megint más tészta, hogy az a barát/családtag is ritka mocsok lehet aki csak úgy eladja egy "szerette" magánéletét)

Ennyit arról, hogy egy híres ember beszéljen csak a munkásságáról.

Szerintem egy coming out még mindig jobban megvédi a magánéletüket, mint a titkolózás vagy másféle trükközés. Ha nem ők borítják a bilit, megteszi helyettük más.

2014. júl. 16. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!