Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak nekem esik ez rosszul?

Csak nekem esik ez rosszul?

Figyelt kérdés

Tudom, h nem mérvadó, de a születésnapomon facebookon a mindössze 180 ismerősömből 34 köszöntött fel. Én mindig mindenkit felköszöntök. Ennyire nem számítanék?

köszi

2014. júl. 13. 20:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nem igazi probléma.

Abból a rengeteg ismerősödből biztosan nem lehetsz minddel szoros kapcsolatban, a köszöntés pedig csak azoktól számít, akik tényleg gondolnak rád és nem a reggeli bejelentkezés alkalmával kapott értesítőből tudják, hogy ma van a születésnapod, ezért gyorsan odaírnak valamit a faladra és viszlát.

Ha minden olyan ismerősöd felköszöntött, akinek tényleg számítasz és van közöttetek nem virtuális kötelék is, akkor minden rendben van.

Apropó, boldog születésnapot!

2014. júl. 13. 20:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez érdekes, mert én pl. direkt nem köszöntök fel senkit ott, mert próbálom leépíteni ezeket a köszöntgetős dolgokat, mert az év 364 napjában eszükbe sem jutok, ilyenkor meg mindenki köszöntget, mintha milyen jól ismernénk egymást. Szóval én ilyenkor ezen akadok ki, hogy milyen sokan köszöntenek fel, holott én tökre nem vagyok az a kedveskedős típus.
2014. júl. 13. 20:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Jah ez a köszöngetés. 5 éve nem beszélek valakivel ráírok, látja és vissza sem ír, de felköszönt b@ zmeg. Hát menjen a jó édes anyukájába az ilyen. Szmájlikkal felköszönt az ember , de vissza nem ír. Kamu dolog az egész.
2014. júl. 13. 20:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Már nem vagyok fent, de anno ennyi ismerősből kb. engem is ennyien köszöntöttek fel. Nem jár mindenki minden nap fel és sok a futólag ismert ember,ez még jó arány.
2014. júl. 13. 20:35
 5/7 Dávidmester13 ***** válasza:
100%
Szerintem nem az számít igazán hogy hányan köszöntenek fel facebookon, hanem az hogy hányan köszöntenek fel személyesen. Az igazi barátaid facebook nélkül is tudják hogy mikor van a születésnapod !
2014. júl. 13. 20:38
 6/7 anonim ***** válasza:

# 3

Pontosan és szépen megfogalmaztad, kb. ennyi a lényeg.

2014. júl. 13. 21:42
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm, azt hiszem törlöm az fb-t
2014. júl. 14. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!