Egy ilyen ember hogyan lehet autókereskedő?
Arra nem gondoltál hogy részben a te hibád is mert nem tudtál utánanézni interneten?
Másrészt, miből gondolod hogy a bunkók csak utcaseprőnek mehetnek. Minden szakmában vannak ilyen emberek, meg kell szokni.
Hanyadik napja vagy ezen kiborulva? HaHun EGYETLEN kattintással megjelenik a térkép, nulla másodperc alatt, nulla erőfeszítéssel megnézhetted volna mielőtt egyáltalán felmerül benned hogy megvennéd.
Nyilván nem ez lett volna az eladó részéről sem a korrekt módszer, de ha egyszer hangosan rádszólnak, utánna több napig ezen remegsz??
Nem, valóban nem ez lett vna a korrekt módszer a részéről! Még is mit képzel Ő? Am. is a vevőnek mindig, mindenhol igaza van!
Am. írtam panasz levelet a főnökének a cégnél ahol dolgozik.
Nehogy normális együttérző választ várj itt, mert az az utóbbi időben nem divat. Helyette divat lett a kérdezőt csesztetni mindenért, holott csak egy értelmes választ vár a jogosan feltett kérdésére.
Egy autókereskedőtől (meg szerintem minden NORMÁLIS embertől) jogos elvárás, hogy útba igazítson egy olyan vásárlót, aki nem ismerős a környéken. Még ha az aktuális falu részeges Pista bá'-jától kérek útbaigazítást, ő is készséggel válaszol, és nem kell megnéznem a neten meg a GPS-el, hogy hol található a hely amit keresek.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__tomegkozlekedes__5..
Utolsó! Itt egy kérdés amit egy olyan helyről írtak ahol nagyon ritkán van busz, de azért jár arra busz csak az meg nem áll meg. Ismerem am. a környéket. Kétségbe van esve, mert az autó drága (meg hát ilyenek az autókereskedők :D) és tényleg csak pár száz méterrel kellene többet megtennie a busznak, hogy lehessen megálló. Erre írják Neki, hogy ,,a falut sem lehet közelebb vinni a vasútállomáshoz" meg, hogy a tömegközlekedés nem arra való, hogy minden eldugott helyet feltárjon a helyett, hogy megírták vna Neki, hogy hova kell mennie ilyen ügyben. Írtam Neki és azt is elmondta, hogy a helyiek még csak nem is tudnak a buszjáratról van nagyon keveset úgy, hogy naponta 10x átmegy ott. Eleve azért lett létre hozva, hogy a falu ahova megy ne legyen elvágva a megyeszékhelytől, de őket meg kihagyták.
De hát ugye ez a magyar mentalitás, semmi együtt érzés, járj csak autóval akkor is ha gatyád rámegy meg tényleg semmibe se kell még véletlenül se a másiknak!
Ne aggódjál, Neked van igazad. Ha nekem az pácienseim megkérdezik, hogy merre van a rendelőm, akkor is elmagyarázom (vagyis inkább az asszisztens, de van hogy én is)méghozzá készségesen, hogy hogy jutel hozzánk, javaslok tömegközlekedési és autós útvonalat is.
A legtermészetesebb dolog ez, csak bunkóciában a balkánon nem divat normálisnak lenni - ezért szívja az ország, mert mindenhol elmaradott tapló senkikként viselkednek sokan akiknek nem kellene ugyebár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!