Hogyan lehet a gyenge jellemet erősíteni?
Figyelt kérdés
Pl, hogy tudjon nemet mondani, mikor segítséget kér, akkor ne legyen sírós a hangja stb...2014. júl. 8. 10:51
1/7 anonim válasza:
majd kap egy két pofont az élettől és megtanul! Erre nincs recept!
2/7 anonim válasza:
Ez szerintem csak tapasztalat útján megy. Ha sokan kihasználnak egyszer eleged lesz és megtanulsz nemet mondani. Ha sokszor kerülsz olyan helyzetbe amikor olyat kell tenned amit nem akarsz (pl segítséget kérni) akkor azt is megtanulod kezelni. Nem elfutni, szembenézni. A "muszáj" nagy úr. Cselekvésre ösztönöz.
3/7 anonim válasza:
Egyszer majd betelik a pohár. Ha a jellemed gyenge, akkor az önbizalmad is az, próbáld kicsit fejleszteni. Mondjuk, ha nem tetszik a kinézeted, tegyél érte, miután elérted a célod máris jobban érzed magad. A kettő egyszerre kéne épüljön, marmint a jellem és az önbizalmad. De van még az a rengeteg pofon az élettől, átverés, kihasználás, állj a sarkadra!! 17/L
4/7 A kérdező kommentje:
régebben a legjobb "barátnőm" folyamatosan kihasznált, és elegem is lett, de nem tudom magam megerősíteni, de így meg csak szenvedés az egész élet. De szeretném erősíteni magam, csak nem tudom, hogyan. Az igaz, hogy az önbizalmam is alacsony, de azt sem tudom, hogy hogyan fejlesszem.
2014. júl. 8. 11:37
5/7 anonim válasza:
Alakíts ki magadnak saját stílust, keresd önmagad, legyen véleményed a dolgokról! Menj fel IMDb-re, nézd meg a toplistás filmeket, gondolkozz az üzenetükön, olvass rengeteget, keresd meg a zenében is a kedvenceidet, és vállald őket bátran! Találd meg, miben vagy jó, legyen hobbid, tarts kutyát, írj blogot, verset, szerepjátékozz, ismerkedj meg új emberekkel a való életben, neten, fórumon. Tűzz ki magad elé rövid és hosszú távú célokat (ma 10 km futás, holnap a rubik kocka), tanulj meg új dolgokat, és ÉÉÉÉÉÉÉÉLJ!:DDD
Váááá. Csak úgy dől belőlem a duma.:"DD
Persze ezek csak tippek, de adnak egy lökést és segítenek növelni az önbizalmadat.:) Sok sikert!^^
7/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek(főleg az 5ösnek)
2014. júl. 8. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!