Hogyne. El kell menni tesztet írni, és ha felvesznek, lehetsz tag.
Egyébként ugyanolyan, mint bármilyen másik klub, vannak ilyen-olyan programok. Szerintem a honlapjukon utánaolvashatsz.
2014. júl. 7. 13:33
2/7 anonim válasza:
Elég fura, hogy Mensa-tag szeretnél lenni, de erre a kérdésre nem találtad meg a választ...
2014. júl. 7. 13:39
3/7 anonim válasza:
Ha 130 feletti IQ-d van akkor igen. Ahhoz hogy tag legyél el kell menj egy mensa-s iq tesztre(ez pénzbe kerül), valamint van egy éves tagdíjuk is, nem tudom mennyi. Hogy mit csinálnak? Hát gondolom összejöveteleket, ahol egymás előtt bizonygathatják az ő felsőbbrendűségüket. De szerintem valaki jól profitál a tagdíjakból, a mai világban minden a pénzről szól.
Kitöltesz náluk egy IQ tesztet (pénzért), ha kiemelkedően teljesítesz, felvesznek. A tagdíjjal is számolni kell.
Mit csinálnak? Vannak programok, összejövetelek, értsd: Csoportos farokverés a saját egójukra, illetve komplexus simogatás.
2014. júl. 7. 16:31
6/7 anonim válasza:
Az egy hibás sztereotípia, hogy a mensások annyira odalennének maguktól. Sokféle program van, például társasjáték-klub. A legtöbb program nem zárt abban az értelemben, hogy a tagok hozhatnak egy-két barátot, ismerőst is, és őket se szokták kinézni. Voltam egy-két ilyenen, és nem tűnt úgy, hogy ott mindenki egoista lenne. Nyilván találkoztam ott ilyen emberekkel is, de nem jelentős számban.
2014. júl. 7. 21:16
7/7 anonim válasza:
"Mit csinálnak? Vannak programok, összejövetelek, értsd: Csoportos farokverés a saját egójukra, illetve komplexus simogatás."
Nem tudom, én nem így vettem észre.
Biztos van olyan is, aki mindenki orra alá odadörgöli, hogy neki mennyi, de alapvetően úgy vettem észre leginkább azok fikázzák a mensát (és akármelyik társaságot a prometheus society-ig), akik nem feleltek meg a teszten, pedig rohadt okosnak tartják magukat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!