Szerintetek megunt vagy dolga van?
Első! Nem hinném, hogy ez a probléma... Épp szakítófélben voltam, mikor nagyon-nagyon jókat beszélgettünk, és a szakítást követő napon lett minden sz*r. Írtam, alig írt, és azóta nem keres. Lehet, hogy meg akarta úszni a rinyálásomat, de vele pont, hogy nem gondolok arra, hogy egyedül fogok elpusztulni...
Azt könnyen el tudom képzelni, hogy megunt, csak annnnyira hirtelen történt, hogy nem is értem az okát. Mindegy, akkor kivárom, amíg újra keres... :/
Látod megírtad az igazságot és nem is vetted észre, olvasd vissza a kérdésedet, csak vigasztalódnál vele, mert szakítottál, és azt is csak szigorúan gép előtt mert nem jön be külsőleg... Lehet szimplán kiszagolta, fájt neki és inkább hanyagol...
Ne rugózz rajta, ha nem tudod elfogadni úgy ahogy van, miért hülyítenéd?
Nagyon sok olyan fiú ír ide akinek az ilyesmi nagyon fáj, dolgozd fel a szakítást és olyan fiúval ismerkedj, ne vigasztalódj, hanem ismerkedj aki minden szempontból oké, így is lehet még ezer probléma, minek már az elején hazugságokra építeni egy kapcsolatot...
Ilyen a chat világ , emberek egymasra kattannak es ra 2 percre mar masra!
Biztos mindent elmeseltel magadrol es nem akarja tovabb fuzni, amit megtudott, elég volt neki
Drágaság! Nem használtam a k-betűs szót, félre ne értsd, én is voltam hasonló cipőben, és bizony aki hallgatta titkon remélte, hogy lesz valami.. Mikor rájöttem, hogy így van én bizony szégyelltem magam, mert akarva akaratlan belegázoltam a lelkébe.. Biztosan csinos kislány vagy és reménykedik, de képzeld el, ha Neked sírna egy olyan pasi aki nagyon bejön, és megneszelnéd, hogy úgysem lehetne semmi köztetek, te hogy éreznéd magad, mindig vizsgálj egy problémát több nézőpontból, azért is írtál ide mert érzed valami nem stimmel..
Nagyon fájdalmas egy szakítás és szeretnéd kikiabálni a világnak, de meg kell válogatni, hogy kinek mondod...
Erre találták ki a barátnőket, ezekből a kis fegyverhordozó, apród pasikból,(amit az ilyen viselkedéssel lehet kiváltani) lesznek később a gátlásosak, és a félénkek, nem kell növelni a számukat...
Mindenki érző lélek, és szeretné, hogy valaki őt vegye észre, nem szabad elvenni tőlük az esélyt...
Lehet nem tetszik amit írok, de sajnos így van, remélem hamar sikerül feldolgozni a szakítást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!